2777
2789
عنوان

بچه ها من یه ماهه نامزد کردم بیشترین علاقه از سمت اون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 53 پست
داره،کسی که هم محصله،و هم تازه ازدواج کرده باشه قطعا وابستگی به وجود میاد هیجانشو داره هنوز،،،،😂از ...

آره دم امتحانات میگم کاش قبول نکرده بودم خاک تو سرم هیچی تمرکز ندارم 

همش گوشی بر میدارم 

چیکار کردی خوب شدی ؟

خوب نشدم،بهش گفتم ساعت 5 تا 7 پیام دادم،زنگ زدم با هر کاری کردم جوابمو نده اصلا😂😂

همین،تو این دو ساعت درسمو می‌خوندم می‌پرسیدم بغلش البته الآنم پیششم😂😂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عقدم

سنتی بود ازدواجتون؟

همون عقد منظورم بود از رابطه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
داره،کسی که هم محصله،و هم تازه ازدواج کرده باشه قطعا وابستگی به وجود میاد هیجانشو داره هنوز،،،،😂از ...

حالا هنوز زیر یه سقف ک نرفتن نامزدشه😁 تازشم اینجوری اتفاقا آدم حالش خوبه ذوق و انگیزه داره بیشترم میخونه

مگ اینک خدایی نکرده مشکلی بینشون پیش بیاد اونوخ آره حق میدم ذهن درگیر میشه یه خطم نمیشه خوند دیگه

آره دم امتحانات میگم کاش قبول نکرده بودم خاک تو سرم هیچی تمرکز ندارم همش گوشی بر میدارم

نوچ دلت میاد!؟😂

من خودمو قانع میکردم میگفتم درسمو تموم کنم تو بغلشم،الانم اینجوریم پس فردا امتحان دارم اونم تاریخ۸ تا درسه پیش اونم🤣