من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میشه برای روح عزیزِ از دست رفتهم صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:) بیخبر رفتهای و خبر از دلِ بیقرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بیقراری...بیقرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابریام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)
ماهم آیفون ۱۵ داریم به باز کردنش میگیم انباکسینگ و موقع باز کردنش فیلم میگیریم استوری میکنیم فراموش هم نمیکنیم قبل از باز کردنش کلی یا ناخون بزنیم رو جعبه اش
😂😂😂😂ماهم تو کار فرش و موبایلیم و تخمه ایم خوانوادگی
رو فرش میخوابیم تخمه میخوریم موبایل و دستمون میگیریم😂😂😂😂
میدونم قدیمیه ولی یذره بخندید دلم نشکنه😂😂❤️❤️
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺