2777
2789

ببخشید ۱۵ تا آیفون داریم اشتباه گفتم یکیش خونه مائه بقیه اش خونه اقواممون 

باهاش در باز میکنیم🤣🤣🤣🤣

بی نمک هم خودتونید😁🤭🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

هن؟!

آیفون ازینا که دکمه فشار میدن در باز میشه 

فقط ما داریم 🤭🤭🤭😌😌

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ما خیلی لاکچریم دوتا داریم🤪😂😂😂

🤭😂

ماهم آیفون ۱۵ داریم به باز کردنش میگیم انباکسینگ و موقع باز کردنش فیلم میگیریم استوری میکنیم فراموش ...

😂😂😂😂

دقیقا 

ما ولی از این آیفونا داریم

زمانی که درو باهاش باز میکنیم میگیم انباکسینگ 

همیشه من انباکسینگش میکنم 

بابام با ماشین میاد داخل 

توش موبایل پوبایل در نمیاد 😂😂🤣🤣

😂😂😂😂ماهم تو کار فرش و موبایلیم و تخمه ایم خوانوادگی

رو فرش میخوابیم تخمه میخوریم موبایل و دستمون میگیریم😂😂😂😂

میدونم قدیمیه ولی یذره بخندید دلم نشکنه😂😂❤️❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

😂😂😂😂ماهم تو کار فرش و موبایلیم و تخمه ایم خوانوادگیرو فرش میخوابیم تخمه میخوریم موبایل و دستمون ...

واییی🤣🤣🤣