2777
2789
عنوان

اگر شوهر شما همچین رفتار هایی داشت طلاق میگرفتید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه. واقعا فکر میکنی با یک بچه جدا بشی، ادم بهتری ممکنه بیاد سر راهت؟ هرکسی یک مشکلی داره. جدا نشو. ب ...

من دنبال ادم بهتر نیستم 

میدونم اگر بخوام جدا بشم خانوادم حمایتم میکنن میتونم کم کم مستقل بشم 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

خیلی سخته اما شما مادره یک بچه ای حداقل قبل بچه طلاق میگرفتی چرا بچه هارو بدبخت میکنین؟یه مدت بیرون رو بیخیال شو باهاش رابطه کن ازون طرف قرص بخور دور از چشمش بگو بچه نمیشه با بچه خودت سرگرم باش زیاد به پر وپاش نپیچ ببین چی میشه یواشکی از مشاوره آنلاین هم کمک بگیر فقط اولش به مشاورت بگو قصد طلاق نداری خلاصه یه مدت حوصله کن انشالله درست بشه

حالا چرا اون باید تصمیم بگیره پدر بشه شما باید بخوای و آمادگیشو داشته باشی

اونم مزخرفاتی که خواهرش کرده تو سرش 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

آره چون شوهر سابقم این جوری بود و طلاق رو ترجیح دادم...البته من بچه نداشتم...نمی دونم با بچه چه تصمیمی میشه گرفت ولی دومی رو نیار واقعاً این شرایط بهتر نمیشه هیچ بدتر هم میشه متاسفانه.

.....

یعنی چی خواهرش پرش میکنه؟؟مگه چیکارکردی؟؟مذهبین؟؟

نه زیاد مذهبی نیستن 

یعنی با حرفایی که میزنه هی شکاک ترش میکنه دعوا میندازه تو زندگیمون 

اگه از محدود کردنش سرپیچی کنی چیکار میکنی،شوهرت عین برادرشوهر منه

یه بار تنها رفتم تا سر کوچه یه روغن بخرم مادرش همسایمونه فهمیده بود بهش گفت اومد خونه فحش رو کشید بهم کلی حرفای رکیک بهم زد که اینجا حتی نمیتونم بگم 

یه بار تنها رفتم تا سر کوچه یه روغن بخرم مادرش همسایمونه فهمیده بود بهش گفت اومد خونه فحش رو کشید به ...

وای برادر شوهر من ک اگه در خونشون بزنن میگه باید مادرم در باز کنه زنش حق نداره در بازکنه،جالب اینه خودش سر گوشش میجنبه

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

چی میگه مثلا؟؟

مثلا خواهر شوهرش یه مدت به شوهرش خیانت میکرده میرفته یکی رو میدیده هر دفعه که میاد خونمون بحث اونو میکشه وسط که وقتی به زن ازادی بدی همین میشه 

جالبه خودش هر غلطی بخواد میکنه انگار خودشو زن حساب نمیکنه