2777
2789
عنوان

آی فون پانزده گرونتر میشه یا ارزونتر

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 61 پست
منه خاک‌بر‌سر ۳۰ میلیون فقط پول رجیستری دادم

خوب دادی که

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آیفون ۱۶ ۳۰ تومن، ولی من ردش کردم رفت

کی خریدی 

کی رجیستر کردی کی فروختی😂😂😂چه سرعت عملی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دادم رفت برم باهاش پراید۸۸ بخرم ،سودش بیشتره 😂😂

اره بابا ماشین اولویته من اصلا اهل گوشی گرون نبودم 

همسرم پاشونو کردن تو یه کفش میخام براتولدت بخرم خواستم خودم بخرم باز دلم نیومده کفتم بعش بگم خودت انتخاب کنی 

ولی راضی ام الان خداراشکر

هفته پیش خریدم این هفته فروختم 😂

ضرر نکردی؟

دادم رفت برم باهاش پراید۸۸ بخرم ،سودش بیشتره 😂😂

والا بخدا الان فاطی کماندو هم ایفدن داره من ک دیگ حالم بهم خورد دوست ندارم از چیزی ک دارم همه داشته باشن

واسه همین میخام یه معمولی دو دوربینه بخرم حداقل ساده تر و مینیمال تر باشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...