2777
2789
عنوان

آی فون پانزده گرونتر میشه یا ارزونتر

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 61 پست
اره بابا ماشین اولویته من اصلا اهل گوشی گرون نبودم همسرم پاشونو کردن تو یه کفش میخام براتولدت بخرم خ ...

من یه بار تو خیابون گوشی از دستم زدن، واسه همین فوبیا گوشی دزدی گرفتم، این گوشی الانمم ۳۰ تومنه میخوام باهاش کار کنم تو خیابون میرم ی گوشه تو کیفم روشن میکنم کار میکنم هی حواسمم به دور و برم هست، حالا فک کن گوشی به اون گرونی داشته باشم دیگه اصن از خونه بیرون نمیبرمش، از رو چش‌و‌هم‌چشمی خریدمش بعد دیدم نه اینجوری نمی‌تونم استفاده کنم همش ذهنم درگیره، واسه تو خونه‌ام که نخریدم،دیگه دادم رفت

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لابد شما قیمت دستت نیست..از وقتی 15 و 16 ریجستر شدن قیمت 13 افت شدید کرد و هیچکس هم نمیخره

من چند ماهه خریدم و یک خیلی اپل استور توی اینستا فالو داارم گلم شما اطلاعات نادرست نده در طول روز میدونی چقدرر ایفون سیزده فروخته میشه قیمت روزش هم که هر روز توی پیج میزارن

من چند ماهه خریدم و یک خیلی اپل استور توی اینستا فالو داارم گلم شما اطلاعات نادرست نده در طول روز می ...

من گوشیم ایفون 15 هست 🥰🥰

شمااگه پیج داشتی می‌دیدی همه پیج ها میگن اشتباه زیاد کردیم ولی ایفون 13 نخریدیم...13 ک اواخر تا 110 ملیون خرید فروش میشد الان به زور اگه 60 بتونی بفروشی ...

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گوشیم ایفون 15 هست 🥰🥰شمااگه پیج داشتی می‌دیدی همه پیج ها میگن اشتباه زیاد کردیم ولی ایفون 13 نخ ...

من منظورم سیزده نرمال بود نه پرومکسش راجب پرومگس اطلاعی ندارم ولی نرمال همون رنج قیمتیه

گوشی میشه قسطی خرید خیلی ایفون دوس داری یه 13 دسته دوم بخرک ارزون شده حسابی

چند شده؟

من همین چند وقت پیش قیمت کردم ۴۵

باز دو سه روز پیش رفیقم خرید ۵۰

دسته دومش چنده؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من گوشیم ایفون 15 هست 🥰🥰شمااگه پیج داشتی می‌دیدی همه پیج ها میگن اشتباه زیاد کردیم ولی ایفون 13 نخ ...

اللن نرمال ۵۰ تومنه

پرومکس انوقت ۶۰؟؟؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اللن نرمال ۵۰ تومنهپرومکس انوقت ۶۰؟؟؟

نرمال الان 30 تومن بخوای بفروشی نمیخرن دختر خوب ...

ایفون سامسونگ نیست ک زیر قیمنی خریدی ازت بخرنش

اینکه گوشی 110 خریدی الان 60 ازت بر میدارن یعنی خییلی تو سرش خورده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا 35 36 رسیده بود ...

اون دسته دو هست 

نو همین چند روز پیش دوستم خرید ۵۰

خوابی یا بیدار عمویادگار

اون دسته دو هست نو همین چند روز پیش دوستم خرید ۵۰خوابی یا بیدار عمویادگار

مگه دوستت احمقه وقتی ایفون 16 نرمال با ریجستر 56 ملیونه بره 13 سه نسل قبل بخره 50 تومن

مگر اینکه طرف تا دسته بکنه تو پاچتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40