2777
2789
عنوان

شما هم بعضی وقتا میگین اگه یروز ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
و منی که کلا ریشه فامیلام رو قطع کردم از بیخفقط دوستام و همکارام میان ازدواجم در اینده

با دوست جماعت رفت امد نکن موقع متاهلی اقای محترم حالا هرچند ک خوبن ! 

اما همکار خوبه بخصوص همکار متاهل

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با دوست جماعت رفت امد نکن موقع متاهلی اقای محترم حالا هرچند ک خوبن ! اما همکار خوبه بخصوص همکار متاه ...

نه رفیق باز نیستم برعکس پدرم که قلب مادر خدابیامرزم رپ شکوند با این رفیق بازی های زیادش

من خانواده دوستم

و وقتی زن بگیرم فقط و فقط با رفیق های متاهل میگردم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نه رفیق باز نیستم برعکس پدرم که قلب مادر خدابیامرزم رپ شکوند با این رفیق بازی های زیادشمن خانواده دو ...

ان شالله بهترینا برات رقم بخوره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ان شالله بهترینا برات رقم بخوره

ممنون خانم محترم

همچنین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اخه عزیزم خاکی بودنم حدی داره

خب در این راست میگی مثلا طرف تمیز اینا باشن حداقل. ولی من ی لحظه فقط فامیل خودمونو دیدم چطوریی تغییر کردن نقش بازی میکنن  رو حساب اون گفتم😂😔

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
ممنون خانم محترمهمچنین

واقعا ۳۲ سالته!!!

همسن همسرمنی

اون بیچاره الان یه هفتس مسافرت کاریه تو یک شر دور افتاده انوقت شما نشستی پای نینی سایت 😆😅

واقعا ۳۲ سالته!!!همسن همسرمنیاون بیچاره الان یه هفتس مسافرت کاریه تو یک شر دور افتاده انوقت شما نشست ...

من دو تا شغل دارم یکی دولتی یکی بازاری

شب ها که بیکار میشم دراز میکشم کمی میام نی نی سایت مطلب میخونم میرم میخابم

اقاتون هم خسته نباشه