2777
2789
عنوان

prpسیاهی دور چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 40 پست
اره من کبودی ارثی دارمقشنگ یه هاله خیلی زیاد دور چشمم

Prp واقعا ب ای شما جواب داد؟؟یعنی ممکنه ادامه بدی کامل از بین بره؟؟برای چروک و گودی هم تاثیر داره؟؟؟

Prp واقعا ب ای شما جواب داد؟؟یعنی ممکنه ادامه بدی کامل از بین بره؟؟برای چروک و گودی هم تاثیر داره؟؟؟

فک کنم بیشتر برا تیرگی و اینا باشه تاثیر کمتری روس گودی داره

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خوب بود میگم ک باید جلساتو ادامه بدیاونجا پیش شما چ قیمته؟

۳و۲۰۰ برای هر جلسه که من فک کنم ۳ جلسه به فاصله ۲ هفته نیاز دارم اینطور که دکتر گفت..ولی چون از نتیجه مطمئن نبودم ترسیدم هزینه کنم

اسمش پماد فلبرا است از تو اینترنت خریدم فک کنم ۱۴۰ تومن بهلاوه ۱۵ پول پیک

تو اینترنت آخه برا التهاب نوشته 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/