2777
2789
عنوان

به کسی که دوسش دارم رفتم‌گفتم خیلی حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من به خاطر این قضیه ها مشاور خانم گرفتم🤦😂

خوب کاری کردی ، من اونموقع نوزده سالم بود فک نمیکردم توش بیفتم ، ولی این بشر واقعا خوبه 🥺 اخه واقعا اولین پسریه به دلم نشسته ،  دو سه بار بهش نخ دادم متنفرم از خودم سر این قضیه

خوب کاری کردی ، من اونموقع نوزده سالم بود فک نمیکردم توش بیفتم ، ولی این بشر واقعا خوبه 🥺 اخه واقعا ...

بهترین کار درست زندگیم همین بود🤣

اگه فک‌میکنی اون اوکی نی عوضش کن .. تا بیشتر ضربه ندیدی...بیخیال ذهنت درگیر نکن گذشته😅

آروم باش بابا هر فکری کرد مهم نیست مهم اینه تو الان فکرت آزاده دیگه بهش فکر نکن گفتی که راحت شی دیگه ...

جوابمو داد نظر شما چیه؟

من حس میکنم میخواد الان آسیب نبینم نگفت نه که بعد کنکور بگه نه

چی شده که اینقدر نسبت به کارات اعتماد به نفس نداری یا وقتی چیزی نشده اینقدر ترسیدی؟؟ بعد هم چرا اینق ...

جوابمو داد نظرت چیه؟

ولی از طرفی کار خوبی کردی که حرف دلتو بهش زدی ، دیگه حرفی تو دلت نمی‌مونه فقط بزار ی نصیحتی بهت بکنم ...

جوابمو داد نظرت چیه؟

عه چی گفت بهت؟ چه جوری پیدات کرد؟

سلام خوبی عزیزم ؟ دیشب دیگه چیزی بهش نگفتی؟

منم دقیقاااااا عین این شرایطو دارم وقتی داشتم میخوندم تعجب کردم اصلاااا😂منم دقیقا سال دوم پشتم ۱۹ سالمه طرف مشاورمه و دوتامون نمیخایم که اسیب ببینیم اوضاعیه😂💔