2777
2789
عنوان

به کسی که دوسش دارم رفتم‌گفتم خیلی حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عاشق مشاورتون میشین؟؟! بین همکلاسی های دخترم ،چندنفر دیدم دل بسته مشاور شدن .این بنده خدا ها حداقل با ۱۰ نفر بلکم بیشتر مشاوره دارن حالا حساب کن اگه همه اینا بخوان عاشق بشن 🙄🙄🙄🙄

جرئت گوش کردن ندارم میترسم چیزی بکه نابود شم ننیدونم باشه میرم باز کنم خدا کمکم کنه فقط نمیدونی تو چ ...

مطمینممممم چیز خوبییی گفتهههه خدا بزرگه به منننم زود بگووو بعد برم درسمو بخونم😁

منم تو همین شرایط بودم به علاوه اینکه چش تو چش باهاش حرف زدم و نابود شدم🥲🚶

مطمینممممم چیز خوبییی گفتهههه خدا بزرگه به منننم زود بگووو بعد برم درسمو بخونم😁 منم تو همین شرایط ب ...

بهم‌گفتش برو کنکورت رو بده بعد بیا حرف بزنیم همین هیچی‌نگفت بهم و گفتش یک مسئله شایع و... همین 

و گفت بعد کنکور باهم حرف میزنیم دیگه چیزی نگفت

و گفتش اخلاق خیلی خوبی داری تا اینجای کار ازت شناخت دارم و شخصیت خوب الان یک سری چیزا رو نمیتونم بگم

خب ببین نمی‌خوام امیدوار بشی ولی اینکه میگه نمیتونم بگمممممم می‌دونی انگار اونم آرهه از همون اول ته دلم روشن بودددد

وای خیلی خوشحال شدم خیلی خیلیییییییییی از این به بعد عادی باشییی هااااا تو بهش نشون دادی گفتی تموم شددد خودتو دیگه سبک نکن اگه اون اوکی باشه اون باید حرکتی بزنه ولی تمرکزت بزار روی درس اگه چیزی گفتتت به منم بگو همینجا لایکم کننن خیلی ذوق کردم😁♥️