2777
2789
عنوان

به کسی که دوسش دارم رفتم‌گفتم خیلی حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 100 پست
اگر دلش بخواد جوابمو بده خودش میده از پیام ها چون اون دفعه هم کات کردیم اومد تو پیام ها جوابمو داد چ ...

ولی اگه به خودت می‌گفت نه خیلیییی راحت تر با این مسله کنار میومدی🥲

آره گذشت ولی هرچه شد بگووو خیلی کنجکاو شدم😅

اگه هم پیام نداد بیخیالش گذشت دیگه به زندگیت برس اون راهی که قبلاً انتخاب کرده بودی موفق باشی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه به خودت می‌گفت نه خیلیییی راحت تر با این مسله کنار میومدی🥲آره گذشت ولی هرچه شد بگووو خیلی ک ...

تلگرامم رو نصب کردم ویس فرستاده انمیدونم چی گفته فردا گوش میدم الان حالم نمیتونم طاقتشو ندارم

تلگرامم رو نصب کردم ویس فرستاده انمیدونم چی گفته فردا گوش میدم الان حالم نمیتونم طاقتشو ندارم

وایییییییی من استرسسس گرفتممم🤣

انشاالله که تو مثل من نشیبی خواهرییی توکل کن به خدا اگه شد که خداروشکر نشدم بازم خداروشکر به این فک کن اگه میشد اونی که فکر میکردی نبود چی... درضمن حال بد چرا؟اتفاق خاصی نیفتاده نه بهت فحش داده نه زدت نه قرارع اتفاقی بیفته اصلا بزار ببین چی میشه شاید اونم اوکی بود برای اتفاق نیفتاده عزا نگیررررر

واییی منم لایک کن باز کردییی

اخه سین کنم باید جواب بدم الان چی بگم نمیدونم خودم دل تو دلم نیست شاید رفتم داخل ولی دستام داره میلر ...

گوش کردی بهم پیام بده ببینم چی شد آنقدر برای خودت بزرگش نکن شدشد نشدهم فداسرت تو تلاش خودتو کردی