2777
2789

من خیلی دوسشون داشتم پارسال شنیدم دارن از ایران میرن منم کنکورمو ول کردم منم همه کارامو کردم برم تافل گرفتم و بقیه کارا تقریبا همچی آماده بود بعد تابستون گفتن نمیرن منم نرفتم بعد حالم خراب شد که چرا کنکورمو ول کردم داغون بودم  و.... ایشون مشاور کنکورم بود امسال برا کنکور ۴۰۴ شروع کردیم چند بار ولی میخواستم فاصله بگیرم چون نسبت به خانوادم  و خودم عذاب وجدان  داشتم  چند بار خواستم کات کنم نذاشتن با خاطر در آمد مالی که براشون داشت امروز دیگه رفتم گفتم من این حسو دارم نمیتونم کار کنم  ازشونم کلی عذرخواهی کردم که جسارت کردم و بهشون گفتم تل و... پاک میکنم اینا قبل اینکه بیاد جواب بده ها منم پاک کردم قبل سین زدم از گروهم لف دادم ولی عین یک تیکه گوشتم حالم خرابه😭😭😭😭😭😭😭😭 نه فقط امروز چند مدت همینم ولی الان که گفتم انقدر ضربان قلبم بالاست دستام یخ کرده امشب فکر کنم بمیرم تا صبح💔💔💔💔💔 خیلی حالم بده💔💔😭😭😭😭

الانم تلمو پاک کردم میخوام فردا برم سیمکارت بگیرم ولی انقدر خرابه حالم اصلا نمیتونم از تحت بلند شدم هیچی نخوردم از صبح 

این چند مدت فقط با قرص خواب و... که روانپزشک داده بود به خواب میرفتم و نمیتونستم فراموش کنم 😭😭😭😭 حالم خرابه....

الان یعنی چی فکر کرده راجبم حتما کلی عصبانی شده وایییی💔💔💔💔

نمیدونمم چی گفته چون بهش گفتم به حرمت این دو سال جواب نده چون میدونستم حتما یا فحش میده یا...💔😭

میدونم اشتباه کردم لطفا قضاوتم نکنید دارم میمیرم😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره