2777
2789
عنوان

به کسی که دوسش دارم رفتم‌گفتم خیلی حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 100 پست
چی شده که اینقدر نسبت به کارات اعتماد به نفس نداری یا وقتی چیزی نشده اینقدر ترسیدی؟؟ بعد هم چرا اینق ...

نه خودشون هم میگفتن تمایل داری برو از ایران اینجا آسنده خوبی در انتظارت نیست موافق بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خودشون هم میگفتن تمایل داری برو از ایران اینجا آسنده خوبی در انتظارت نیست موافق بود

خوب کردی عزیزم، فردا با خیال راحت برو سیم کارت جدید را بگیر و بشین سر درس، اون مشاور چیزی برای شما ازش درنمیومد. 

عزیزم این همه حال بد؟مگه میخواد دارت بزنه؟میزاشتی حرف بزن خب شاید سر سوزنی هم شده نسبت بهت بی میل نبود چرا خودت بریدی و دوختی حرف اون بنده خدا روهم گوش میدادی مگه قتل کردی آروم باش🥲

نمیدونم اون لحظه مغزم کار نمیکرد 😔

ولی از طرفی کار خوبی کردی که حرف دلتو بهش زدی ، دیگه حرفی تو دلت نمی‌مونه 

فقط بزار ی نصیحتی بهت بکنم ، من خودم دو سال پشت کنکور بودم و میتونم بگم بزرگترین پشیمونی زندگیم هست خیلی بهم فشار اومد و حالم کلا بد بود ، تو اشتباه منو نکن ، امسال هر چی آوردی برو بخون اگر دولتی نیاوردی برو آزاد ولی نمون پشت کنکور

عزیزم این همه حال بد؟مگه میخواد دارت بزنه؟میزاشتی حرف بزن خب شاید سر سوزنی هم شده نسبت بهت بی میل نب ...

نمیدونم مغزم کار نمیکرد بعدم میدونستم الان جای عشق و عاشقی نیست خودشم فکر نکنم خوشش بیاد ازم💔

ولی از طرفی کار خوبی کردی که حرف دلتو بهش زدی ، دیگه حرفی تو دلت نمی‌مونه فقط بزار ی نصیحتی بهت بکنم ...

باشه 

میگم اشتباه کردم بقیه راست مسگن کاش میزاشتم حرفشو میزد حتی اگرم دعوا و... بود حداقل میدونستم چی میخواد بگه یعنی حسرتی برام نمیموند نمیدونم حتی الانم نمیدونم کارم درست بود یا نه

نمیدونم مغزم کار نمیکرد بعدم میدونستم الان جای عشق و عاشقی نیست خودشم فکر نکنم خوشش بیاد ازم💔

منم تو این شرایط بودم..خیلی سخته

یه چیزیه که پیش اومد درضمن عشق و عاشقی جا و زمان و مکان نمی‌شناسه میگی فکر کنم مگه تو دلشی؟خیلی عجولانه تصمیم گرفتی ولی گذشت..حالا هم انقد استرس نده به خودت تموم شده 🥰

ولی باید اجازه میدادی اونم حرف بزنه حداقل خودش می‌گفت نه راحت تر می‌تونستی قیدشو بزنی 

منم تو این شرایط بودم..خیلی سختهیه چیزیه که پیش اومد درضمن عشق و عاشقی جا و زمان و مکان نمی‌شناسه می ...

اگر دلش بخواد جوابمو بده خودش میده از پیام ها چون اون دفعه هم کات کردیم اومد تو پیام ها جوابمو داد چون اون موقع هم از گروه لف دادم اما اگر نخوادم که هیچی 

وای از شناختی که دارم بعید میدونم نمیدونم دیگه گذشت من همه تلاشمو کردم

باشه میگم اشتباه کردم بقیه راست مسگن کاش میزاشتم حرفشو میزد حتی اگرم دعوا و... بود حداقل میدونستم چی ...

کاش را بذار کنار، به تصمیم اون موقع ات احترام بذار، بدون اینکه ناراحت باشی برو دنبال درس و زندگی خودت، مشاور وظیفش اینه که دانش اموز را برسونه نه پول بگیره و به جای برنامه ریزی بگه برو خارج اینجا چیزی نیست، اون وظیفه اش را درست انجام نداده.