2777
2789
عنوان

دختری که هیچ مشکلی نداره ولی

177 بازدید | 13 پست

سالهاست که ازدواجش جور نمیشه باید چیکار کنه؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

سوال منم هست..

البته دختری مثل من یکم عصبیه و زود از کوره در میره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظر تغدیر باش شاید بهترین برات رقم خورد

بیشتر از چهل سال؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تسایتونگ های ازدواج کیس خوب هست انشالله جور بشه فقط عفت خودت حفظ کن از روی شتاب و عجله به هر کسی ما ...

وسط غم هام به کامنت شما خنده ام گرفتم نمیدونم چند سالتونه که دارید یک دختر چهل ساله را موعظه می کنید عفت حفظ کنه!

برو مسجد محل جورمیشه

چشم. بیست ساله نیستم که برم مسجد پسر بیست پنج ساله بیات برام. مسجد محل ما چندتا ادم پیر همسایه هستن

دقیقا اخرین لحظه ها بهترین ها رقم میخوره وقتی ک ناامیدی

کاش اینطور باشه