2777
2789
عنوان

همه اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 108 پست
ای بابا بیخیاااللل

بخدا هر جا رفتم میگن چرا بهار گذاشتی حتی بهداشت 

خانواده ی شوهرم و...همین الان تو یه جمعی نشستیم بازم مسخره کردن دیگه خودمم به شک افتادم نکنه کارم واقعا اشتباه بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکس اسمش یلدا هست یلدا به دنیا اومده؟

هرکس اسمش زیبا است حتما خوشگله؟

هرکس اسمش باران هست تو باران به دنیا اومده؟

بگو چون بهار و شادابی زندگیمه اسمشو گذاشتم بهار

منم تابستون به دنیا اومدم

ولی کسی مسخره‌م نکرده

اولین بار از یکی از کاربرا شنیدم که میگفت باید متناسب با فصل اسمو بذاری

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

وااااا بگو مثلاً بهمن به دنیا می آمد میزاشتم بهمن؟

بگو پاییز سردم و بهار کرد شما درک نمیکنی🙂

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
چ ربطی دارهالان مثلا اسم بقیه آدما بر اساس فصل ب دنیا اومدنشون؟ بهار خیلیم قشنگه ب حرف دیگران توجه ن ...

منم همینو میگم 

بهشون گفتم مثلا یکی باران دوست داره چون تابستون بچش بدنیا بیاد نباید بارون بذاره میگن نه مثلا پاییز بدنیا اومد میذاشتی پانیذ😭

فامیلاتون زیادی فضولن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن