سلام دوستان من همیشه دلم میخواست یه دختر گیرم بیاد و اسمش بهار بذارم خیلی اسم بهار برام قشنگ و حس سرزندگی و شادابی میداد میگفتم حتما اسم دخترن بهار میذارم حالا شانسم باردار شدم ولی دخترم پاییز بدنیا اومد ولی من همون بهار گذاشتم حالا همه مسخره میکنن مگه بهار بدنیا اومده که گذاشتی بهار باید یه اسم مناسب همون فصل میذاشتی الان خیلی ناراحتم میترسم بعد دخترم از دستم ناراحت بشه
بخدا هر جا رفتم میگن چرا بهار گذاشتی حتی بهداشت خانواده ی شوهرم و...همین الان تو یه جمعی نشستیم بازم ...
ببخشید اینجوری میگم ولی از بی فرهنگیشونه اخه چههه ربطی دارهههههه چه چیزایی میگن مردم😐😐 اسم چه ربطی به فصل دارههههه اخه حتما اگه یکی اسمش مثلا زینب باشه باید ببریش قم دنیا بیاریش وگرنه حساب نیس😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره