2777
2789
عنوان

همه اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 109 پست
وای هزار دفعه گفتم بهار زندگی منه ول نمیکنن دیگه بیخیالشون شدم عقل ندارن 🫠

سلام در مورد این که بیخیالشون شدی تبریک میگم چون مهم تو هستی که باید این بهار رو تازه وشاداب نگه داری   و یه موضوع دیگه اینکه اسمها خیلی روی زندگی وسرنوشت ادمها اثر میذارن  واز این بابته که روایتهای زیادی در مورد اسمهای خوب روی فرزند گذاشتن داریم 

صاحب این اسم که فرمودید دیگران در موردش حرف میزنن یکی از خصوصیاتش همینه که در بزگسالی هم بهاش میجنگه 2  بهترین ودلسوز ترین ادم در دایره خانواده هست 3بهت وروغ نمیگه وبهتره که توهم بهش نگی در غیر از این صورت خشم بدی رو تجربه میکنی 4 همیشه از زمان خودش جلو تره ۵سالگی رفتار 9سالگی روداره ودوازده سالگی یه ادم بزرگ محسوب میشه      امیدوارم یادتون بموته چون ناراحت میشه وقتی از دیگران بازخورد مناسب نبینه 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

سلام در مورد این که بیخیالشون شدی تبریک میگم چون مهم تو هستی که باید این بهار رو تازه وشاداب نگه دار ...

سلام عزیزم ممنون بابت اینکه این متنو برام فرستادی نه هیچوقت این حس رو بهش منتقل نمیکنم و نمیگم و من اصلا پشیمون نیستم بابت اسمش چون واقعا معنیش برام قشنگ و اسمی هست که هیچوقت قدیمی نمیشه چون با معناست بهار همیشه بود و هست و خواهد بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدی اگه یکی موفق و معروف باشه اسمش خاک هم باشه همه شیفتش میشن میگن چه اسمی نابی داره 😑😑

حالا هم دختره تو بزار بزرگ بشه همه آرزو میکنن کاش اسم ماهم بهار بود 

اسم بهار هیچ وقت ازمد نمیافته منم عاشقشم 

خدا دختر تو حفظ کنه 

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

دیدی اگه یکی موفق و معروف باشه اسمش خاک هم باشه همه شیفتش میشن میگن چه اسمی نابی داره 😑😑حالا هم دخ ...

ممنون عزیزم لطف داری مهربون😍آره اسم بهار هیچوقت از مد نمی‌افته چون معنی قشنگی داره