2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 136 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴ماه گذشته هیچی آرومم نمیکنه یه راه تو رو خدا یه راه

هزاران راه وجود داره که ضربش به شماهم وارد میشه و نمیخام اصلا ورود کنید اما تنهاراهیی ک کاری میتونه سربلندت کنه و اونارو رسوا فقط واگذار کردن به خداست 

هزاران راه وجود داره که ضربش به شماهم وارد میشه و نمیخام اصلا ورود کنید اما تنهاراهیی ک کاری میتونه ...

واگذار کردم

خدا ادبش نمیکنه 

منم دلم میگیره

به خدا همین که خدا یه حال کوچیک هم بگیره ازش راضیم 

چون همسرم اصلا پشیمون نیست فقط ناراحته که جلو پدرمادرش آبروش رفته اگه یه بار میگفت پشیمونم و تو رو د ...

شوهرت ببخشید بی عقله داره لجبازی میکنه متل بچه .ولش کن برات مهم نباشه بگدر

[QUOTE=366987020]چه جوری ولش کنم همینجور راست راست جلوم بچرخه و بی احترامی کنه منم تماشا کنم[/QUOT ...

نمیتونم 

یه ماه با خودم کار میکنم

ساکت میشم

باز یه هفته عین خوره منو میخوره 

تو رو خدا کمک

یه راهی بگین 

آروم شم 

نمیتونم یه ماه با خودم کار میکنمساکت میشمباز یه هفته عین خوره منو میخوره تو رو خدا کمکیه راهی بگین آ ...

عزیزم ناراحت نشی دارم حقیقت بت میگم بخاطر خودت میگم اینطوری پیش بری کلی بیماری روانی میگیری 

فراموشش کن چهقد بزرگش کردی اگ جاریت زندگیت خراب نکنه خودت خراب میکنی 

راهش این فراموشش کنی اخه چیزی نشده یه تماس اشتباهکه به موقع جلوش گرفتی دیگ تمام 

بچه نیستی که دوتا بچه داری ول کن توروخدا گیر چی شدی 

عزیزم ناراحت نشی دارم حقیقت بت میگم بخاطر خودت میگم اینطوری پیش بری کلی بیماری روانی میگیری فراموشش ...

حق با توئه

ولی همسرم یه بار با من به مهر حرف نزده

از من یه بار تو عمرش دفاع نکرده 

اون وقت برای پریود شدن یه ج...غصه بخوره 

تف به این دنیای دون 

حق با توئهولی همسرم یه بار با من به مهر حرف نزدهاز من یه بار تو عمرش دفاع نکرده اون وقت برای پریود ش ...

حق داری ولی بیخیال  یه چیزیت بشه همین شوهر بیچاره ترت میکنه مراقب خودت باشه 

شب وروز میگفت دوستدارم و....سکته کردم مشکل حرکتی گرفتم طلاقم داد 

دلت خوشه میگی برای جاریت عصه خورده همش چرته

انقد وابسته همسرت نباش زندگیت کن خودت برای خودت ارزش داشته باشی تمامه

دیگ شانس ما اینه خواهر چکارکنیم شوهر درست درمون نصیبمون نشد دیگ بدترش نکنیم 

خلاصه اش جاری با همسرم خیانت تلفنی کردن به مادرشوهرم پدرشوهر و برادرشوهر گفتم فرمودن ساده اس یه کاری ...

یعنی چی تلفنی؟🤔

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....