2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 136 پست
یعنی با تلفنحرف های +18 زدنکه شما فرمودین عیب نیست

با زن داداشش؟صوتی یا چت؟

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با زن داداششتلفنش ضبط صدا داره با تماس تلفنی

خودش ضبط کرده که دوباره گوش بده؟😬

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

با زن داداششتلفنش ضبط صدا داره با تماس تلفنی

نه بابا

کلا رو گوشش ضبط صدا نصبه

هر کی زنگ بزنه

صداش ضبط میشه 

من داشتم دنبال عکس بچه ها میگشتم

یه عکس دستم خورد پاک شد

فایل صوتی رو تو سطل زباله گوشی دیدم و گوش کردم و الان 4 ماهه عین مرده هام 

البت تو هم مثل مادرشوهرو و پدرشوهرم و..میگی چیزی نیست و برای مرد عیب نیست اشکال نداره 

نه باباکلا رو گوشش ضبط صدا نصبههر کی زنگ بزنهصداش ضبط میشه من داشتم دنبال عکس بچه ها میگشتمیه عکس دس ...

نه این مورد چون زن داشش بوده شدیدا عیب داره کسی که به داداشش رحم نمیکنه دیگه خیلی اوضاعش خرابه🤕

نه باباکلا رو گوشش ضبط صدا نصبههر کی زنگ بزنهصداش ضبط میشه من داشتم دنبال عکس بچه ها میگشتمیه عکس دس ...

اسی غیر اون حرف هایی که تو تاپیکت گفتی چیز دیگه هم گفتن؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
کارمندمبا حقوق ۱۲ تومن چی کار میشه کرد مهریه هم که نمیشه بگیری

سوره طلاقو با دقت بالا معنیشو بخون میگه برای زنانی که طلاق میگیرن از جایی ک نمیفهمند روزی میرسانیم عزیزم خدا بزرگتر از این حرفاس اگه واقعا اذیتی جدا شو چون چند وقت دیگه روشم میره میخابه

اسی غیر اون حرف هایی که تو تاپیکت گفتی چیز دیگه هم گفتن؟!

نه

ولی خیلی حالت همسرم بده 

اون ناز میکنه

اینم هی میگه خوب آخیییی خوب میشی بمیرم 

یه نازکشی میکنه 

به خدا تو عمرش یه بار به من نگفت آخی ....یه بار با لبخند حرف نزده

همش عربده کشی و بداخلاقی 

با بچه هامون هم همینه همش داد و هوار 

با این انقده مهربونننننننننننننننن

سوره طلاقو با دقت بالا معنیشو بخون میگه برای زنانی که طلاق میگیرن از جایی ک نمیفهمند روزی میرسانیم ع ...

نمیتونم 

اصلا نمیتونم

خودم با فقر بزرگ شدم و بی پدری

دلم نمیخواد بچه هام بی پدر بشن 

دعا کن یه جوری بشه 

اصلا تصادف کنم مغزم متلاشی شه 

همش یادم بره