2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 136 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشیدا ولی کل خانواده ی شوهرت بی غیرتن! علی الخصوص برادرشوهرت!آخه چرا این زنیکه ی هرزه رو از خانواد ...

به نظر من شوهر این خانوم از همه بی غیرت تره. که با زن برادرش با ناموس برادرش ریخته رو هم.  آخر سر هم خودشو کشیده کنار 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خبر داره اصلا ککش هم نگزید

چطوری فهمید شوهرش-؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

فقط یه راه بدیدمیخوام شماره اش رو پخش کنم که این کاره اس

نه بابا بچه بازی نکن

زنگ بزن بشورش بذار کنار. 

برو جلو در ننه بابای جاریت.  و ویسش رو واسشون بذار.

بیخیال اسی الان تاپیکت خوندم .اون که به شوهرت مستقیم نگفت درسته ؟به شوهرت نگفت که بیا پیشم بخاب .درمورد رابطه خودش و شوهرش گفت درسته ؟

حالا جاریت یا خراب یا سادس یا خیلی ریلکس درمورداین چیزا

والاتو فامیل داریم از این مدل خیلی راحتن و بدنمیدونن و به مردام این چرت و پرتارو میگن

بزرگش نکن تمومش کن یبار بود دیگ الکی کشش نده .دنبال شر نباش شر نکن .مهم اینه ادامه پیدانکنه وگرنه الان که چیزی نشد .زندگیت خراب نکن سر یه تلفن .ببخشید خیلی داری بچه بازی درمیاری 

بیخیال اسی الان تاپیکت خوندم .اون که به شوهرت مستقیم نگفت درسته ؟به شوهرت نگفت که بیا پیشم بخاب .درم ...

چون همسرم اصلا پشیمون نیست 

فقط ناراحته که جلو پدرمادرش آبروش رفته 

اگه یه بار میگفت پشیمونم و تو رو دوست دارم تموم میشد 

همون موقع صدبار بهم گفت تو حسودیت میشه اونو دوست دارم نه تو رو