2777
2789
عنوان

برای خوشحالی شوهرتون و حال خوب رابطه تون چیکار میکنید ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 18 پست

بی خیال میشم 

بی خیال باشی زنندگی میره جلو به راحتی تازه دیرترم پیر میشی😁😉

البته بی خیالی در مسائلی که اکثر خانواده ها باهاش رو به رو میشن 

مثلا در زمینه توجه شوهر هر چی بی خیال تر بودم بهتر جواب گرفتم 

ولی در مسائلی مثل خیانت و دست بزن داشتن و اعتیاد و ... بی خیالی جواب نیست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

تو خونواده خودم جوری هواشو دارم که خب مجبوره بخاطر وجدانشم شده جبران کنه

پشتش هستن توی مسایل مختلف

حس کنم مادرش داره جایی کم میذاره از همون در وارد میشم ‌ و محبت میکنم تا بد  بودن مامانش به چشمش بیاد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این رمانتیک بازی ها به منم یاد بده خواهر

خب هرکسی یه رفتارای خاصی از نظرش رمانتیک بازیه...من شوهرم خیلی‌دوسداره موهاشو نوازش کنم از نظرش این رفتار رمانتیک شدنه.. یا وقتایی ناراحته دستشو میگیرم قربون صدقه میرم اینم از نظرش رمانتیک بازیه و خیلی چیزای دیگه ک‌ معذوررررم😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡