2777
2789
عنوان

راجب لپ‌تاپ اطلاعاتی دارین🌱

62 بازدید | 17 پست

بنظرتون چه مدل لپتاپی خوبه برای دانشجویی رشته پزشکی ممنون میشم راهنمایی کنید اگه اطلاعاتی دارین از هر کسی میپرسم یه چیزی میگن بنظرتون Asus i5 با رم ۱۶گیگ و هارد ۲۵۶خوبه؟

بستگی داره بخوای چ کارایی انجام بدیاین لپ تاپ معمولیه و نرم افزار آفیس و خوب اجرا میکنه.

می‌خوام کارای دانشجویی باهاش انجام بدم بیشتر تایپ یا مصاحبه اینا دارم چون تازه اول راهم زیاد اطلاعات ندارم از طرفیم برای مصاحبه ام نیاز به لپتاپ اطلاعاتی دارین بگین ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌خوام کارای دانشجویی باهاش انجام بدم بیشتر تایپ یا مصاحبه اینا دارم چون تازه اول راهم زیاد اطلاعات ...

خب برای ورد و اکسل و کارای معمولی دانشجویی همینی که گفتین خوبه.

Hell is empty and all the devils are here
خب برای ورد و اکسل و کارای معمولی دانشجویی همینی که گفتین خوبه.

آخه یه سری میگن ایسوس هایی که الان آمدن تو بازار خوب نیستن از اونور خواستم دل بگیرم چون تو ایران استوکه نمیخوام استوک باشه

آخه یه سری میگن ایسوس هایی که الان آمدن تو بازار خوب نیستن از اونور خواستم دل بگیرم چون تو ایران است ...

ایسوس من شنیدم باتری ضعیفی داره.مطمعن نیستم

استوک هم با تحقیق و بررسی بگیرید خوبه ک

قیمتشم کمتره...

دل بله تعریفشو زیاد شنیدم.خودمم قصد دارم دل یا لنوو بگیرم.

Hell is empty and all the devils are here
ایسوس من شنیدم باتری ضعیفی داره.مطمعن نیستماستوک هم با تحقیق و بررسی بگیرید خوبه کقیمتشم کمتره...دل ...

شمام برای دانشجویی میخواین؟

من دل گرفتم ولی متاسفانه پس دادم 

منم خیلی دلم میخواد آیپد بگیرم ولی خوب برای مصاحبه ام نیاز به لپتاپ دارم

منم چون لپ تاپ دارم میگم آیپد میگرفتم خخ 

یه مدل دیگه هم داره که هم لپ تاپه هم تبلت تحقیق کن راجبش 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

منم چون لپ تاپ دارم میگم آیپد میگرفتم خخ یه مدل دیگه هم داره که هم لپ تاپه هم تبلت تحقیق کن راجبش

شما چه مدل لپ تاپی دارین راضی این؟

اره دیدم هم لپتاپ و آی پد میشه ولی خیلی گرونه🥲

شما چه مدل لپ تاپی دارین راضی این؟اره دیدم هم لپتاپ و آی پد میشه ولی خیلی گرونه🥲

آره ولی ارزششو داره به نظرم 

برای یک دانشجو پزشکی به نظرم از لپ تاپ حمل و کار کردن باهاش راحت تره مدادم داره خیلی خوبه عاشق مداداشم 😂🤦‍♀️

من لپ تاپم لنووا ست زیاد باهاش کار نمیکنم ولی خیلی خوبه کار راه بندازه الان حدود 25.30 باید باشه وقتی من گرفتم 6.7 تومن بود 🥲

آره ولی ارزششو داره به نظرم برای یک دانشجو پزشکی به نظرم از لپ تاپ حمل و کار کردن باهاش راحت تره مدا ...

اره منم خیلی دوست دارم میخوامش برای اونم باز نیاز به تحقیق دارم اما فروشنده ها کمکی نمیکنن نمیدونم چیکار کنم🥲

اره منم خیلی دوست دارم میخوامش برای اونم باز نیاز به تحقیق دارم اما فروشنده ها کمکی نمیکنن نمیدونم چ ...

هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن

الان همه دانشجو های پزشکی که لپ تاپ ندارن. اون تحقیقو با گوشی هم حتی میشه انجام داد