2777
2789

این که میشه رو ابرا راه رفت..

کاش همون باور واقعی بود ..خیلی قشنگ بود

وقتی فهمیدم نمیشه واسه چندوقت افسردگی گرفتم😅

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک کشوری داریم به اسم خارج

واییی آره🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

توی ضبط صوت وقتی آهنگ میخوند دنبال خواننده ی ترانه ها میگشتم، از  منافذ بلندگو نگاه میکردم 🤦‍♀️🤦‍♀️

شیر ماده اونیه که یال داره، چون مثل زنا باید مو. داشته باشه🤪

تو نوجوونی هم فکر میکردم برادر نزدیکترین و محرم ترینه به یه  دختر، بعدش شوهرش 🥴

توی ضبط صوت وقتی آهنگ میخوند دنبال خواننده ی ترانه ها میگشتم، از منافذ بلندگو نگاه میکردم 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

مگه برادر نیست؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

گوزنا شوهر اهو هاهستنخیلی بهم میان لعنتیا

قاطر بچه  اسب و خره اینو میدونستی؟

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

فکر میکردم سیمکارتی که روی گوشیا میذارن با آدمها بدنیا میان که هرکی میتونه از سیمکارت خودش استفاده کنه 🤦🏻‍♀️ یه خنگ به تمام عیار بودم 

فقط 51 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

م فکر میکردم اسم دیگه مشهد..... ماه عسله😂😂😂😂

یا مثلا رو مغازه میزدن این مکان مجهز به دوربین مداربسته میباشد.رو اینجوری میخوندم

این مکان محهز به دوربین مدار

بسته میباشد😂😐

فک میکردم منظورم از بسته یعنی بستن