2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای عید هیچی نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 76 پست
ما هم در سال تعداد رابطه هامون ب انگشت دست نمیرسه.. هرکی میگع چطور جلوگیری میکنی روم نمیشه بگم. چون ...

باز شما همسرتون رابطه ی خوبی با دوستا و اطرافیانش داره ،شوهر من از همه بریده ،از جون خودشم سیره ،از خانواده ش متنفره ،افسرده و سرده بلد نیست دو کلام حرف بزنه ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه داری؟شوهرت پولداره یا چی خرجت میکنه

2 تا دارم...  انقد وام گرفته قسط میده نه نداره وقتایی هم ک داشت زورش میاد پول برا لباس بده. فقط ماهی 1200 یارانه ک ی چی تو دستم بیاد والا هیچی ـ

پولی ک بابام بهم داد ب عنوان ارث گذاشت رو پول خونه. گولم زد و خونه رو کامل زد ب اسم خودش  قرار بود 3 دنگش برا من باشه

هرچی میگم حرومت من راضی نیستم میکه بعدا پولت میدم

داره با همین فشار منو نگه میداره

بعد تو دعوا به من میگه پولکی. تو فقط عشقت خونه س 

در صورتی ک اون پول منو برده 2 ملیارد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

باز شما همسرتون رابطه ی خوبی با دوستا و اطرافیانش داره ،شوهر من از همه بریده ،از جون خودشم سیره ،از ...

اینم فقط با دوستاش و الا خانواده صفر..  سر خودش با دوستاش گرم میکنه. کاش بدونی چطور با همکار خانمش دل و قلوه میده دفعه قبل ک قهرمون 4 ماه طول کشید گوشیش محل کار یادش رفت قطع کنه. فقط با خانم دل قلوه میدادن میخندیدن. بعد ب من میگه توهم زدی مرد بود 

توی تایپکای قبلم گفتم از ترس خانواده که سرمو میبرن ،ینی قشنگ سرنوشت میبرن ..از دست اونا ازدواج کردم

شما خوزستانی؟؟ جالب منم خوزستانم😂

اینم فقط با دوستاش و الا خانواده صفر.. سر خودش با دوستاش گرم میکنه. کاش بدونی چطور با همکار خانمش د ...

یه کاری میکنن آدم به چشم و گوش خودش هم شک کنه ،اصلا یه کاری میکنن آدم بگه اونی که اشتباه زندگی میکنه منم ..

شما انگار گفتی به زور باهاش ازدواج کردی ولی من خانواده مو زجر دادم تا راضی بشن به ازدواجم باهاش ...

یه کاری میکنن آدم به چشم و گوش خودش هم شک کنه ،اصلا یه کاری میکنن آدم بگه اونی که اشتباه زندگی میکنه ...

من خانوادم میگن تحکل کن بچهات بزرگتر شدن طلاقت میگیریم چون امسال دیدن با چشم خودشون ک چ بلایی سرم اورد جلو بابام و داداشم بلند شد بزنم ک گرفتنش انقد عوضی

من خانوادم میگن تحکل کن بچهات بزرگتر شدن طلاقت میگیریم چون امسال دیدن با چشم خودشون ک چ بلایی سرم او ...

خدا به دلتون امید و به زندگیتون آرامش بده ،شما یه شیرزن هستی 

مگه زنی که بی مهری و همه جور بلایی ببینه و همچنان بخاطر بچه هاش صبر چی کم از یه قهرمان داره ؟

خدا حفظتون کنه خواهر

خدا به دلتون امید و به زندگیتون آرامش بده ،شما یه شیرزن هستی مگه زنی که بی مهری و همه جور بلایی ببین ...

ممنونم عزیزم... واقعا مادر بودن ک ب ادم شجاعت زندگی میده والا هزار بار باید خودم میکشتم از این زندگی