2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای عید هیچی نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 76 پست
من نه .دوست دارم مادر بشم اما بچه ای که بخواد از این خانواده باشه رو نمیخوام

بچه نداری سعی کن کم کم ب خانوادت بگی و جدا شی حیف جوانیت  من دخترم 4 سالش بود خواستم جدا بشم دوبار تا دادگاه رفتیم ولی برگشتم بخاطر بچم ک ازم نگیرش

الان ک دوتا بچع دارم میگم جدا میشدم بهتر بود حیف جوانیم ک حروم شد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه نداری سعی کن کم کم ب خانوادت بگی و جدا شی حیف جوانیت من دخترم 4 سالش بود خواستم جدا بشم دوبار ت ...

بخاطر همین که میخوام ازش جدا بشم بچه دار نشدم هیچوقت .پسر خوبی برا پدر مادرش نبود .شوهر خوبی هم نبود.هیچ‌پدذ خوبی هم نیست ...

مشکلم خانواده س و گر نه خودش همین فردا هم بگم طلاقم بده میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر همین که میخوام ازش جدا بشم بچه دار نشدم هیچوقت .پسر خوبی برا پدر مادرش نبود .شوهر خوبی هم نبود ...

بهت پول نمیده؟؟ خرج خونه و خورد و خراک چیزی نیاز باشه چطور بهش میگی؟؟ من بیچاره دخترم مسئول حرف ببر و بیار 😂

آفرین اتفاقا برای شوهر سرد وافسرده باید عکسش رفتار کنی انقد به خودت برسی که چشماش دربیان

دقیقا بشینه پیش شوهرش به خودش برسه ارایش کنه لباسای قشنگ بپوشه خوشبو باشه و با شوهرشم عین خودش سرد رفتار کنه چند روز بعد شوهرش عین چی پشیمون میشه🤣

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
قربون محبتت برم خوش قلبِ مهربونمن شوهرم مشکلات زیادی داره ..انگار که هوش و حواسش سر جاش نباشه دیگه ی ...

😢😢🥺

دقیقا بشینه پیش شوهرش به خودش برسه ارایش کنه لباسای قشنگ بپوشه خوشبو باشه و با شوهرشم عین خودش سرد ر ...

حالا نه بخاطر شوهر 

بخاطر دل خودش 

بخاطر اینکه مجبوریم به زندگی 

بخاطر اینکه یه جورایی باید زندگی رو زندگی کرد

دقیقا بشینه پیش شوهرش به خودش برسه ارایش کنه لباسای قشنگ بپوشه خوشبو باشه و با شوهرشم عین خودش سرد ر ...

شما نمیدونی این جور مردا راحت هم تهمت میزنن که چی تو خیانت میکنی برا کی ارایش میکنی؟ 

شما نمیدونی این جور مردا راحت هم تهمت میزنن که چی تو خیانت میکنی برا کی ارایش میکنی؟

اونا دیگه مریضن خواهر😵‍💫

وای حالا اقدام کردی واس جدایی بچه ها چندسالشونه

دوبار تا پای طلاق رفتم  بخاطر دخترم برگشتم  خانوادم خیلی بام سرد رفتار کردن حس اضافی بودن داشتم