2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای عید هیچی نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 76 پست

چی بگم والا،

فقط میتونم بگم این دنیا ارزش ناراحتیه مارو نداره

بشین خوبه خوب گریه کن خالی کن خودتو هرکاری که آرومت میکنه ولی بعدش زندگی کن خوشحال باش حتی بخاطر هوای خوب بخاطر عطر غذا و.....

که نه تو میمانی و نه اندوه پس شاد باش🙂

اگه انقدر از دست شوهرت عاصی چرا جدا نمیشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم عزیزم شرایط خوبی نداری الان ، ولی وقتی میبینی شوهرت خوش میگذرونه تو چرا بشینی افسرده بشی؟

برعکستوهم پاشو برو یه جایی کار کن یا یه حرفه یاد بگیر و کار کن میگم کار نه برای پولش برای شرایط اجتماعی ، دوست پیدا کن و باهاشون خوش بگذرون ، برو مسافرت و ... 

نذار شوهرت از غم و افسردگیت شاد بشه 

نه گلم ...مثلا پارسال که یکمی ذوق داشتم چی شده ...یه شلوار جین دارم میخوام انقدر بپوشمش که کل شهر بش ...

که شوهرت پولا رو خرج آدمای مثل خودش کثیف کنه ؟

ساده ای ؟خرج کن خررررج یکی دو تا کلاس هم ثبت نام کن برو هم واسه روحیه هم واسه رشد و پیشرفت شاد باش خوش بگذرون دنیا همینه حالا اگه اون باعث دلمردگیت شده تو هم بیا و گل به خودی بزن ببینم چی درست میشه ؟باشه عزاداریتم کن جیغ بکش ناسزاتم بگو ولی بعد اینکه خالی شدی برو و خوش بگذرون غم دنیا رو به یه ورت بگیر زندگیو اینجور بگیر سست شدن و کم آوردن هنر نیس هنر اینه قوی باشی تا اونو بچزونی 

نام مستعار من یادآور این است  هر یک از ما مسئولیم با سخت کوشی ابرقهرمان زندگی خودمان باشیم مبارزه ی من با خود دیروزم منصفانه ترین جنگ دنیاست -
منم هیچ عشقی علاقه ای بینمون نیست 3 ماه به 3 ماه باهم قهریم نگاه هم نمیکنیم مابینش 10 روز آشتی دوبا ...

عزیزدلم با بند بند وجود درک میکنم فرمایشتون رو .

ما یکساله رابطه همه چی صفر شده قبلشم داغون بود ...

چون مشکل روحی تربیتی داره .

منو هم زد بقول دوستمون دلمرده کرد ..

پر از ذوقم و شوق 

ینی مثلا دوستم با دخترش بیاد خونمون دوستمو بند میندازم آرایشش میکنم 

دخترشو موهاشو بافت میزنم براش اما خودم هیچی به هیچی ...

برای کی آخه ..

فکر میکردم فقط مائیم که عین دشمنا زندگی میکنیم و مجبورم به تحمل دیدم که نه خانمای زیادی هستن مثل من ...

خیلی خیلی سختی کشیدم 18 سالم بود ب اصرار بابام قبول کردم با این خال صدم و براش گذاشتم پلی انصد سختی کشیدم چند بارتا پای طلاق. ولی اخرش دیدم فایده نداره خانوادم هم منو با بچه ب چشم بد میبینن برگشتم

فقط بخاطر اینکه شوهرم برا خودم شوهر خیلی بدی ولی حداقل پدر خوبی 

دارم میسوزم و میسازم و تحمل میکنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

که شوهرت پولا رو خرج آدمای مثل خودش کثیف کنه ؟ساده ای ؟خرج کن خررررج یکی دو تا کلاس هم ثبت نام کن بر ...

قربون محبتتون و کلامتون بشم 

که عین آب روی آتیشه و توی این حال بدیا دلمو گرم میکنه .

خدا حفظتون کنه عزیزِ مهربونِ دلم

عزیزدلم با بند بند وجود درک میکنم فرمایشتون رو .ما یکساله رابطه همه چی صفر شده قبلشم داغون بود ...چو ...

ما هم در سال تعداد رابطه هامون ب انگشت دست نمیرسه..  هرکی میگع چطور جلوگیری میکنی روم نمیشه بگم. 

چون ظاهر حفظ میکنم با هم مهمانی میریم بیرون و مدرسه بچها میبرم ولی نگاه هم نمیکنیم انگار اصلا وجود نداره 

فقط کارای خونه و بپز و بشور

همه میگن به خودت برس دو روز جوگیر میشم بعد بدتر داغون میشم که هیچ توجهی بهم نمیشه. 

دوستاش زنگ میزنن پای تلفن چنان قربون صدقه شون میره  میگه جونم عزیزم قربونت برم ولی یبار همین کلمه ها رو حتی ب تعارف بهم نگفت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برای خودت عزیزدلم ، کی مهمتر و عزیزتر از خودت برای خودت؟

آجی توی هر تایپیکی میرم به خانما میگم انرژی زنانه تونو بالا ببرید مطالعه کنید خودتونو دوست داشته باشید،خودمم مدتی اینجور بودم اما حالمو خوب نمیکنه ..

کلی هم به خودم برسم با آدما در ارتباط باشم شب که میام توی رخت خواب با خود افسرده م روبرو میشم که ذره ذره حیف کردم خودمو سوزوندم و شوهرم راحت میگه برو نمیخوامت نمون و...

چون همسرتون براتون مهمه .من مهم نیست برام .کاش بره با دوست دختراش برنگرده حاضرم گونی بپوشم اما از دس ...

چرا فکر میکنید فقط بخاطر همسرتون باید به خودتون برسید و حالا که اون براتون مهم نیست ،پس بی خیال همه چی شدید،

فکر کنید یه مجرد خوشبخت هستید و فقط و فقط بخاطر خودتون به خودتون برسید 

همه آدمای دنیا صد در صد زیبا و بی عیب نیستن ولی همه سعی می کنند تا جایی که میتونند بهترین لباس ها رو بپوشند و همیشه آراسته باشند  ،سعی کنید به چیزهای منفی فکر نکنید که این افکار گسترش  پیدا می کنند و تمام زندگی اتون می گیرند،