2777
2789
عنوان

این فقط یه چالشه🤗 مخصوص متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا و ابدا خودش میشناسه منو و احتمال قوی،طرف مقابل رو که اینو بگه قشنگ میگیره میزنه

الان ازش پرسیدم دقیقا همینی که گفتمو گفت 🤣😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بعضی اره. قرارمیزارن دوست پسره، زنه رو میاره خونه بعد ب شوهرش خبرمیده اونم میاد توبدترین حالت میبینشون. همچین موردی بود 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بدون حرف کسی اینقدر شکاک و بدبینه یمی بگه این حرفو میگه میدونستم شک داشتم بهش الان مطمئن شدم 

در حالی که من 24ساعت و همیشه و همیشه توی خونه ام حتی در باز نمیکنم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

چرا خوب

روانیه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بدون حرف کسی اینقدر شکاک و بدبینه یمی بگه این حرفو میگه میدونستم شک داشتم بهش الان مطمئن شدم در حالی ...

وا چرا زندگی اینطوری خیلی سخته

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم