2777
2789
عنوان

رابطه سرد

203 بازدید | 17 پست

ما سه ساله باهم هستیم و شیرینی خورده هستیم

خیلی خوب بود تو این چند سال بعد از عید ب این طرف اخلاقش یکم سرد شد دوباره الان دو ماهی میشه اخلاقش خیلی بدتر شده باهام مثلا اوایل هفته ای دو بار می رفتیم بیرون یا مثلا همش توجه میکرد بهم پیام میداد 

اما الان چت می کنیم اما احساس می کنم مثل قبل نیس دوست داشتنش یا مثلا دیگه هر وقت موقعیتش جور باشه میریم بیرون منم باهاش صحبت کردم هیچی نمیگه 

میگه من حساس شدم میگه از رابطه مون گذشته این چیزا عادیه دیگه چیکار کنم من 

بنظرتون زیادی حساس شدم ؟ 

عادیه بنظرتون ؟

این چیزا باعث میشه هی بهش شک کنم دست خودمم نیس

چیکار کنم بنظرتون ؟

من با خواهرش مشکل دارم احساس می کنم اون طلسمش کرده نمی‌دونم واقعا دیگه 

آیا همه رابطه ها همینه ک ی مدت میگذره هیجانش تموم بشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا حدودی طبیعیه، ولی نه اینقدر، یکم بی محلی کن و به خودت برس و... درست میشه. بذار خودش بیاد سمتت

یعنی مثل قبل پیام یا تماس ندم؟

آخه میدونین الان ماشینش هم تصادف کرده داغون شده میگم شاید بخاطر اینه 

رابطه ها بعد یه مدت از تب و تاب میوفته 

ولی در عوض پایدارتر میشه من خودم زمانی که وابستگیم به شوهرم به حداقل رسید تونستم خودمو ببینم 

ولی معمولا در دوران عقد این اتفاق نمیوفته و بعد عروسی اینجوری میشه 

شاید چون دورانتون طولانی بوده اینجور شده در کل نظر شخصیمه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
نمی‌دونم ، بنظرم تو هم هون طوری شو امتحانی، ببین آقا چه واکنشی نشون میده به سرد شدنت

امتحان کردم میگه چرا زنگم نمیزنی چرا پیامم نمیدی جا هامون برعکس میشه 😂

رابطه ها بعد یه مدت از تب و تاب میوفته ولی در عوض پایدارتر میشه من خودم زمانی که وابستگیم به شوهرم ب ...

ارع خودمم همین نظرو دارم فکر کنم دیگه کم کم باید عقد کنیم تا کنار هم باشیم این سردی هم حل بشه خدش

آخه خیلیا بودن زمان دوستی چون ازم دور بودن سردی داشتن وقتی ازدواج کردن رابطه چقدر صمیمی شده 

قدرتی از قدرت خدا بالاتر نیست چه برسه طلسم...اون اقا هم شمارو دوست داشته باشه بخاطر هیچکسی تغییر رفتار درونش ایجاد نمیشه..باهاش صحبت کنید حرف دلتون رو بهشون بگید ،درست میشه ..

ارع خودمم همین نظرو دارم فکر کنم دیگه کم کم باید عقد کنیم تا کنار هم باشیم این سردی هم حل بشه خدشآخه ...

آره درسته البته نمیشه این نسخه رو  برا همه  پیچید 

ببین اگه بهش کامل اطمینان داری که حله اگه نه چون هنوز عقد نکردی دستت بازتره میتونی راحت تر انتخاب کنی 

میخوای با یه مشاور مشورت کن ؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸