2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10678 بازدید | 243 پست

یک چیز دیگه هم هست اینکه مادربزرگ من ۷تا بچه داره اما هیچ کدوم به دادش نمی‌رسن توی مریضی هاش توی خرج و مخارجش پدربزرگم مدت هاست فوت شده 

حتی بچه هاش ماه ها بهش سر نمیزنن 

اما خودش می‌ره بیرون 

مسجد 

برا خودش میگرده 

به نظرم آدم بچه نداشته باشه خیلی بهتره تا اینکه داشته باشه ونا امیدش کنن

به نظر من شما حتما با روانشناس در ارتباط باش اصلا شاید نیاز به دارو درمانی هم باشه چون افکار خودکشی ...

عزیزم بابت تمام راهنماییات تمام وقتی که برام گذاشتی که مدام حرفای قشنگ زدی ازت ممنونم الهی که خدا برات جبران کنه بااینکه منو نمیشناسی اما این همه وقت گذاشتی که منو نصیحت کنی و قطعا به حرفاتون فکر میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بخدا الان منتظربودم بریزن سرم ناشکری فلانی ..به خدا بحث اینا نیس ...خب نه پسرم لذت میبره نه من ...

شما رو درک میکنم

میفهمم گاهی اصلا لذت نبردن و اذیت شدن بخاطر دوس داشتن زیاد کودکه

یک چیز دیگه هم هست اینکه مادربزرگ من ۷تا بچه داره اما هیچ کدوم به دادش نمی‌رسن توی مریضی هاش توی خرج ...

اینجور موردی که شما میگین زیاده اما کمم نیستن بچه های خوبی که جونشونو برای پدرمادرشون میدن

اینجور موردی که شما میگین زیاده اما کمم نیستن بچه های خوبی که جونشونو برای پدرمادرشون میدن

معلومه که هستن خود من حاضرم هرکاری برای مادر و پدرم انجام بدم 

اما خیلیا هم هستن که بودن و نبودن پدر و مادر فرقی ندارن براشون

من از ازدواج خوشم نمیومد مامانم دیگه سی و یک سالگی به زور شوهرم داد ولی بچه همیشه دوست داشتم دو تا حتی. ولی از وقتی این بچه رو به دنیا آوردم کلا عذاب کشیدم عاشقشم و بوس و بغلش خیلی خوبه ولی پیر شدم پلاسیدم. مجردی راحت روی مبل لم داده بودم آراسته و شیک میرفتم سر کار. الان دو و نیم ساله به میل خودم نخوابیدم و پاشم. به شدت نق نقو هست. هر لحظه خواسته ای داره. هر چقدر پارک و اسباب بازی و نوازش و مسافرت دریافت می‌کنه بازم از آدم ناراضیه. غذا میدی انگار داری دور از جون بهش سم میدی. میبری بشوریش یه رفتاری می‌کنه انکار میبری شکنجه بدی. آنقدر داغونم. قبلا می‌دیدم خانومای پیر کج شدن و یا یه مدلی راه میرن برام عجیب بود الان خودم خم شدم 

این افکارم هر ثانیه از مغزم میگذرن ولی وقتی یکی به وضوح میاد اینجور چیز ترسناکی رو میگه اونم جاییی ک ...

عذر میخوام ازتون

دلمم نگرفت اصلا چون زندگی خیلی خوشی‌های دیگه داره

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
عذر میخوام ازتوندلمم نگرفت اصلا چون زندگی خیلی خوشی‌های دیگه داره

خواهش میکنم عزیزم ولی امیدوارم تاپیکم باعث نشه کسی که شرایطش مثل منه بدتر ناامید بشه ای کاش حلالم کنن

عزیزم بابت تمام راهنماییات تمام وقتی که برام گذاشتی که مدام حرفای قشنگ زدی ازت ممنونم الهی که خدا بر ...

عزیزم کاری نکردم که

ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه و به ارامش برسی

استارتر من بچه دارم و همه کار براش،میکنم و آرزوم سلامتیش هست ولی ولی اصلا وابدا برای روزهای پیری و تنهایی روش حساب نکردم‌. اصلا اون هم بیاد من راضی،نمیشم بهترین روزهاشو و لحظه هاشو صرف من بکنه

بچه خوبه ولی،دلیلی شما قانع کننده نیست و ترس،شما بی‌مورد هست بچه عصای دست پیری نیست

برات نذر گهواه علی اصغر کردم اگر تا فاطمیه سال بعد دامنت سبز شد بگو نذرمو ادا کنم. البته اکر تعلیق نشده باشم

یکی فامیلامون چند باره سقط کرده بچه هاش نمیمونن یع بار گفتم فعلا صبر کن به خودت فرصت بده تفریح ک ...

چه حرفا

یعنی مثلا سفر با کشتی کروز رو هم تجربه کرده که میگه همه ی خوشی هامو انجام دادم و الان کاری ندارم؟آدم اگر ذهن باز و روابط بالا داشته باشه هزاران چیز برای لذت و تجربه های جدید وجود داره

محاله دچار یکنواختی بشه

چه حرفایعنی مثلا سفر با کشتی کروز رو هم تجربه کرده که میگه همه ی خوشی هامو انجام دادم و الان کاری ند ...

منم همین فکر رو میکردم 

این فامیلمون هم میگن یک زن کاملا موفق هست ، هم با اعتماد به نفس  هم  با استعداد 

اینم ب عنوان درد دل ب من گفت و گرنه هرگز فکر نمیکردم اینقدر توی حسرت باشه البته یکمم سنش بالاست به همین خاطر بیشتر نگرانه

منظورش این بود تفریحاتی ک مد نظرم بوده رو انجام دادم 

چون من بهش گفتم بریم سفر  گفت من توی مجردیم تمام ایران رو‌گشتم   و کلی کار کردم   الان حتی دوست ندارم از شهرمون خارج شم ، فقط دلم یه بچه میخواد

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫