2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10672 بازدید | 243 پست

به کارهایی فکر کن که با وجود بچه نمیتونستی انجامشون بدی

واست دعا میکنم و این حس من بعد از سقطم داشتم دنیا بدون بچم نمیتونستم ببینم 

امیدوارم زندگیت اینقدر غرق خوشی شه که وقت نکنی به این چیزا فکر کنی یا به ارزوت برسی

اگه اهل کتابی فکر میکنم کتاب معجزه سپاسگذاری بتونه کمکت کنه

اینجور پیجایی هست مگه شما دارین بهم بدین اسم پیج

عزیزم من یه نمونشم

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور پیجایی هست مگه شما دارین بهم بدین اسم پیج

نه اینکه فقط راجبه بچه نیاوردن باشه

مثلا شیرین ناصری قبلا مجری شبکه من و تو بود یکبار ازش پرسیدن بچه نمیاری گفت من هیچوقت بهش فکرم نمیکنم شرط تو رابطه رفتنم بچه نیاوردنمه.انقد از دلایل بچه نیاوردن گفت همشم خوب و به حق به خدا ادم شرمش میشه تو این دنیا باز بخواد بچه بیاره

خیلیا هستن اینجوری

حالا اون تو کشور غریب نه فامیلی هیچکسو نداره میگه بچه نمیارم

خودتون نمیخواین نگران پیری و تنهایی نیستین تا پیری چجوری سر میکنی

اخه عزیزم مگه قرار بچه ها تو پیری برامون چیکار کنن؟فرض کن مثلا تو ۱۸ شالگی تصمیم گرفتن برن اووووون سر دنیا زندگی کنن.باز تنهایین دیگه.مخصوصا الان که اکثریت تک فرزندن.باز همه تنهان تو دوران پیری

استارتر امیدورام خدا بهترینها رو برات رقم بزنه

بچه داشتن خوبه اما نداشتنش ته دنیا و اوج بدبختی نیست

اینو من بهت میگم که سالها یکی از نزدیکترین افراد زندگیم تو حسرت بچه میسوخت،آخرسر یه بچه رو به فرزندی گرفت ولی متاسفانه الان که اون بچه بزرگ شده به قدری باهاش به مشکل خورده که باهمه ی علاقه ش به اون بچه،روزی صدبار میگه کاش به مصلحت خدا راضی شده بودم و آنقدر پافشاری نمیکردم

من نمیدونم شما چند سال درانتظار فرزند هستید اما اگر قصد ندارید بچه ای رو به فرزندی قبول کنید با مصلحت خدا کنار بیاین و برای زندگیتون دلخوشیهای کوچیک بسازید 

از یه جایی به بعد به سکوت و آرامش زندگی دونفره تون خو میگیرید و روحتون هم آرام میشه

انشالله خیر باشه براتون

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
باور کن اگه مشکل از همسرم بود نمیتونستم ادامه بدم بااینکه خیلی مرد خوبیه واقعا تکه اما بدون بچه نمیت ...

خودتم خیلی این قضیه رو داری بزرگ‌میکنی ها قدر شوهرت رو بدون و اگر برات خیییلی مهمه و همه ی راه هارو رفتی و هیچ دری نمونده که بزنی خب یه نوزاد از شیرخوارگاه بیارید عزیزم  

چرا بعضیا درک نمیکنن نباید اینجور حرفایی رو داخل تاپیکی منی که تو ناامیدترین حالت ممکنم و به شدت از ...

من خودم بچه ندارم و سنمم بالاس.

مگه عنوان تاپیک شما لیست شده بود و اتفاقی دیدم اومدم به شما اعتراض کنم که باعث شدی دوباره ترسهام سراغم بیان؟ 

چه این پست من میزاشتم و چه نمیذاشتم شما قبلا هزاران بار این افکارو مثل توپ پینگ پنگ توی سرتون گذروندین. 

روبرو شدن با ترس بمراتب بهتر از فرار کردن از اونه. 

عنوان تاپیکتون توصیف زندگی وحشتناک بدون بچه بود.

ناخودآگاه منو یاد اون خاطره انداخت.

بگذریم شما به بزرگواری خودتون ببخشید

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
من خودم بچه ندارم و سنمم بالاس.مگه عنوان تاپیک شما لیست شده بود و اتفاقی دیدم اومدم به شما اعتراض کن ...

این افکارم هر ثانیه از مغزم میگذرن ولی وقتی یکی به وضوح میاد اینجور چیز ترسناکی رو میگه اونم جاییی که لزومی نداشت گفته بشه مثلا نمیگفتین و به اون خانم اثبات نمیکردین چی میشد عنوان تاپیک من بد بوده اره خب شما که میدونی دلت میگیره کاش وارد نمیشدی اما من به امید یه ذره حال خوب یه ذره دلداری تاپیک زدم تا از افکار خودکشیم دور بشم نه که نزدیک تر بشم بهشون

چرا باید شرمش بشه کسی که میخواد تو این دنیا بچه بیاره ؟؟؟؟؟

یه نمونش اینکه ادمها انقد دنیارو به گند کشیدن که منابع طبیعی برای ایندگان نیست معلوم نیست با چه بدبختیایی قرار دست و پنجه نرم کنن.اون کلی حرف زد راجبشون همشونم علمی و درست منتها من یادم نیست به اون صورت

استاتر عزیزم 

بچه همه چیز نیست 

واقعااونطوری که فکر می‌کنی مهم نیست 

مهم خودتی و خودت اهداف خودت و تفریح های خودت 

ایناست که مهمه وقتت رو برای خودت بزار برای اندامت برای یادگیری هنر های جدید برای لذت بردن از دنیا 

من خودم اصلا بچه نمی‌خواستم اما همسرم میخواست 

خدا بهم یدونه پسر داد الحمدلله 

ولی دیگه عین قبل نیستم 

نه میتونم به خودم برسم نه همسرم 

خیلی وقته همه چیز تغییر کرده تو من 

این افکارم هر ثانیه از مغزم میگذرن ولی وقتی یکی به وضوح میاد اینجور چیز ترسناکی رو میگه اونم جاییی ک ...

به نظر من شما حتما با روانشناس در ارتباط باش اصلا شاید نیاز به دارو درمانی هم باشه چون افکار خودکشی ینی افسردگی

به نظرم این درمان بشه همه چیزو به بچه گره نخواهید زد چون خیلیا هستن که بدون بچه زندگی خیلی خوبی دارن چه مردم عادی چه سلبریتیایی با اموال میلیون دلاری که هیچوقت به بچه فکرم نمیکنن

نه همسرم نه کسی دیگه اذیتم نمیکنه فقط و فقط خودم از تنهایی آینده میترسم و اینکه چه جوری این همه سال ...

اخه چرا خودتو بكشي آيندرو كي ديده!!؟؟

مگه شما از يك ثانيه خودت خبر داري كه از الان فكر پيري و تنهاييت هستي شايد امشب زلزله اومد فردا هممون مرديم تو لحظه حال زندگي كن از همين لحظه كه داري لذت ببر و نهايت استفادرو بكن ذهنت درگير افكار منفي نكن مثبت فكر كن و به آيندت اميدوار باش

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙