2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10658 بازدید | 243 پست

نمیدونم چقدر معتقد هستی

ولی

با این سَر کن:

مرارت در دنیا، حلاوت در آخرت است

سر سوزنی سختی در دنیا رو با رصای خدا تحمل کن، اونطرف خدا برات جبران میکنه

انگیزه ات این باشه:خدایا اگر تو میخوای باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا نمیدونم از قصده یا شاید واقعا درکشون در اون حده ولی خیلی خیلی دلم شکست میگم کاش بعضیا این حرفا ...

نه عمدی که نمیشه چون اینجا کسی همو نمیشناسه ولی درکشون صدرصد پایینه, امیدت فقط بخدا باشه, بخدا انقدر اطرافیانم بودن ینی شبیه معجزه بوده و باردار شدن 

روزای خوب منم میاد
دققیقابعد ۷ سال زندگی منم عین توفکرمیکنم

چرا من بعداز ۱۲سال این حس رو ندارم؟

من ناراحتم که قید بچه دار شدن رو زدم ولی افسردگی و این چیزایی که میگیدو ندارم یعنی عادی نیستم🤣

خیلی غصه خوردم که آخرین آی وی افم و جنین هام منفی شد اما به زندگی برگشتم و از دوتایی بودنمون لذت میبریم شما هم به لذت های زندگیت دقت کن نه به کمبودهاش

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

باور کن اگه مشکل از همسرم بود نمیتونستم ادامه بدم بااینکه خیلی مرد خوبیه واقعا تکه اما بدون بچه نمیت ...

به نظرم پیج کسایی که کلا اعتقادی به بچه اوردن به این دنیا ندارنو فالو کن خیلی دیدت تغییر میکنه

عزیزم چند سال اقدامی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
با همه چیز کنار امدم اما با نبود بچه کنار نیومدم، هروز زره زره اب میشم وقتی میشین کنار هم از بچهاشون ...

چراااااا آخه؟منم ۱۲ساله ازدواج کردم و آی وی افم برای آخرین بار منفی شد اما به زندگیم برگشتم و از دوتایی زندگی کردنمونم راضی و خشنودیم نیمه پر لیوان رو ببین دختر خوب میگذره همه اینا به خدا ایمان داشته باش حتمن مصلحتی تو کارشه

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

خانومای عزیزی که میان پیشنهاد میدن بچه از پرورشگاه بیارید اولا که یک انسان باید خیلی روح بزرگی داشته باشه که همچین کار قشنگی انجام بده اما خواهشا درک کنید هرادمی دوس داره بچه ای از وجود خودش داشته باشه و این حرفا بیشتر ادمو دلسرد و غمگین میکنه خواهشا کم از این پیشنهادات بدید وگرنه هرکسی عقلش میرسه که چی براش بهتره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
میشه بگی چرا

خیلیا هستن خودشون نمیخوان و انتخاب خودشونه بچه نداشتن اوناهم بدون بچه خوشبختن پس چیز نشدنی نیست 

به اونا فکر کن ببین یه جور دیگه زندگی رو برای خودشون تعریف کردن هدف گذاریشون جور دیگه ای بوده 

من یه زنو شوهر خیلی مذهبی و خوب میشناسم که واقعا اخلاق خانم و اقا نمونه است 

نزدیک ۲۳ ساله ازدواج کردن و کلا دیگه بچه دار نمیشن خدا نخواسته براشون

اما بیای زندگیشونو ببینی چقدر شادن و خوشبخت 

تازه خانم هم خانه داره و شاغل نیست ولی خودشو یه جوری توی زندگی و با اطرافیانش سرگرم کرده

مرده هم خودشو با کارای خیر و کمک کردن به بقیه سرگرم کرده 

اصلا حس نمیکنی تو زندگیشون کمبودی هست 

چون به خواست خدا راضی شدن

منم واقعیتارو گفتم ، اصلا بچه انقدرم محور محسوب نمیشه توی زندگی، اطراف خودم انقد زوجا هستن بچه ندارن ...

مثل ما😅

بااینکه یه تیکه از قلبم سوراخ شده ولی الان آرامشمو دوسدارم روتین زندگیمو دوسدارم بچه خوبه ولی خیر و صلاح ما در نداشتنشه خب چکار کنیم زندگی جریان داره ما دونفره لذت زندگیمونو میبریم و بدم نمیاد