هیچوقت فکرشم نمیکردم تا این حد زندگی بدون بچه ترسناک باشه کسایی که شرایط منو دارن بگین چه جوری زندگی رو میگذرونین با این بی هدفی و بی انگیزگی چیکار میکنین ته همه کارایی که میکنم به پوچی میرسم خیلی سخته شبو روزم شده گریه و افسردگی و ناامیدی و فکر خودکشی
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کسی عقده گشایی نکرد،این خانم دلش ناآروم بود ، خواستن بگن انقدم مهم نیست ک خودشو نابود کنه بخاطر بچه ...
عزیزم دقیقا حرف شما درسته امثال شما هستن که حتی گاهی باعث شدن از خودکشی دست بکشم تا اینکه کسی میاد میگه اره زندگی بدون بچه اصلا نمیشه و خیلی سخته حرفای اینو منو بیشتر به سمت افسردگی میبره ولی کسایی مثل شما باعث میشن حس کنم اره واقعا شاید اونقدر مهم نباشه که بخاطرش خودکشی کنم خدا شمارو حفظ کنه
اتفاقا اکثرا میگن کاش بچه نداشتیم. ببین ربطی به بچه و شوهر و... نداره. ادم اگه تو زندگیش هدف و انگیزه و مشغولیت نداشته باشه هرچیم داشته باشه بازم حس ناکافی بودن داره. باید از درون حال خودتو خوب کنی
عزیزدلم انشالا دامنت سبز بشه بچه هم یه نعمت و امانت ازطرف خداست اگ گیرت بیاد که خوبه اگرم گیرت نیاد لابد حکمتی بوده مثل بقیه نعمات که خدا ب بعضیا میده و به بعضیا نمیده اخرش همه نعمتارو باید بزاریم و بریم پس این دنیارو جدی نگیر ضمنا اینو بگم که پدرومادرمن چندبار صاحب فرزند شدن که بچه ۳یا۴ماهه میشد و فوت میکردن سر بچه اخری مادرم خیلی حالش بدشد و جواب سونو و ازمایشاش نشون دادکه دیگه بچه دار نمیشه دکترش گفت شما بهتره برید از پرورشگاه بچه بیارید ازنظر علمی دیگه نمیتونید بچه داربشید مامانم میگه دنیارو سرم خراب شد و بسختی گذشت بعد چندسال غصه خوردن رفت مشهد ودعاکرد درکمال ناباوری همون سال منو باردارشد پس هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو💔
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
اسی من تاپیکم ویه دورنگاه کن برای پسرمه.شاید مصلحتت این بود ومصلحت بنده که اینفدرزجربکشم .ودر۳۰ سالگی کل موهام سفید بشه ..وعین خانم ۵۰ساله بشم ..من بارها گفتم سعی کن لذت ببری الان بهم ازهرطرف فشارمیارن برای دومی .ولی من تاابد نمیخوام .اینوگفتم بدونی .خودتو باشرایط وفق بده ..مگه بالاترازسیاهی رنگی هست ...من پذیرفتم که اینجورباشم ..مگر کاری نکردم حالا نشد چیکارکنم با گریه وغم وغصه خوب میشه نه .پس بعتره با لذت زندگی کنم
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
ببین هرکس منطقش فرق داره من یه دوستی دارم متولد ۷۳ چهار ساله تو اقدامه و باردار نشده هیچ نوع مشکلی نداره این دوستم خانه داره و هیچ کلاس و فعالیت و بیرونی نداره سرکوچه هم با شوهرش میره مبادکل غصه و غم و بدبختیش خلاصه شده تو بچه همش اه و ناله که وای تنهام وای حوصلم سر رفت وای میراث خور ندارم میگم بابا دوتا کلاس برو از استذس دور شو هنوز سنی مداری که میگه مگه من مرد هستم برم کار کن زن افریده شده زایمان کنه بچه بزرگ کنه اون هیچ دلیلی برای بچه اوردن غیر از پر کردن وقت و حرف اطرافیان نداره ولی من اگر یهویی باردار نمیشدم قطعا تا ده سال بعدم نمی اوردم چون برام معم بود موقعیت شغلیم و پیشرفتم
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه