2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10354 بازدید | 242 پست
بچه بیار خب

نه بابا ‌؟ ماشالله ایکیو 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نباید بزاری این افکار نو سرت بزذگ شه دوتا همکار دارن بچه دار نمیشن خودسونو با شغلشون و دوستاشون و ادمه تحصیل گرم کردن 

انشالله که دامنتم سبز بشه بزودی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه سرگرمی ای چیزی پیدا کن چی میدونم کار پیدا کن و اصلا پول دراوردن بیشتر رو بزار هدفت 

خونتو ارتقاع بده....  سفر برین با هم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

با همه چیز کنار امدم اما با نبود بچه کنار نیومدم، هروز زره زره اب میشم وقتی میشین کنار هم از بچهاشون حرف میزنن من از درون میسوزم نگاه میکنم، مادری بچه اش بوس کنه،  من با نگاه کردن بهشون جیگرم تکه تکه میشه