2777
2789
عنوان

چرا بعضی ادما بدشانسن😔

198 بازدید | 19 پست

نه از خانواده شانس اوردن

نه سلامتی

نه وجهه ظاهری

نه هیچی

اگرم یه چیز خدا بهشون داده،  به علت نداشتن گزینه های بالا همونم پوچ و بی ثمر میشه

چرا بعضیا کلا بدشانس از ذات از ریشه از نوزادی بدشانسن  قضیه چیه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

همه یه چیز خوب دارند 

باور کن فقط باید وسعت دیدتو گسترش بدی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

قضیه اینه که هر چی سختی بکشی بیشتر به خدا نزدیک تر میشی

وقتی هم که رفع شد دوباره گردن کلفت میشیم و میگیم خودم این کارو کردم خودم بهمان کارو کردم 

بازم تو سختی که گیر میکنیم التماس و گریه و زاری و تضرع به درگاه خداوندمتعال

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص قضیه اینه که هر چی سختی بکشی بیش ...

والا من خوشی ندیدم اصلا ک بخوام به اون مرحله برسم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

اون گند شانس منم از بدو تولد

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص قضیه اینه که هر چی سختی بکشی بیش ...

من مردن ترجیح میدم نمبخوامم به بهشتی ک خدا دم ازش میزنه برسم وقتی اونی ک حرام خور ازمت خوش موفق تر من کی مثل سگ میدوم سخت میگذره برام ک مثلا بهشت داشنه باشم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹