2777
2789
عنوان

چت دوست پس رم عکس

1214 بازدید | 115 پست

اول بگم که ما کلا ٥بار همو دیدیم و رابطمون لانگ دیستنس بود و بعد از هربار دیدنش من بیشتر وابسته شدم فاصله سنیمونم زیاده ١٥سال 

چهارمین بار ک همو دیدیم بهش گفتم یکم بیشتر باهام حرف بزن این اذیتم میکنه یعنی اون تایمی ک کنارمه یه حسی بهم میده انگار تنها دختریم ک اون میتونه داشته باشه و واقعا مثه ملکه ها باهام رفتار میکنه ولی وقتی از پیشش میرم دیگه ن پیامی ن زنگی هیچی الان حس میکنم دیگه دوسم نداره واقعا خیلی چیزا هست که بخوام بگم ولی انقد حس تو خالی و دلتنگی و ناراحتی بهم غلبه کرده نمیتونم تایپ کنم اگه هستید عکس اخرین چتامونو بزارم یا بازم ازش بگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فاصله سنیتون خیلیی زیادهدرکت نمیکنه، خوب حرفاتو حستو نمیفهمه

ببین این اذیتم‌میکنه که دۊگانه رفتار میکنه تو مجازی سرد تو حضوری عجیب گرم و عاشقانه