2777
2789
عنوان

تازه شروع کردم برای امتحان فردام بخونم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 45 پست
منم شیمی دارم فردا:/دو فصله از فصل دو گوه بارم نیست

وایی🤦🏻‍♀️دوازدهمی؟

من نمیتونم شبا بیدار بمونم بخونم ساعت ۱۱ میخوابم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من همینطور بیدارم فردا باید۵بیداربشم برای امتحان ..😭

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

وایی🤦🏻‍♀️دوازدهمی؟من نمیتونم شبا بیدار بمونم بخونم ساعت ۱۱ میخوابم

نه دوازدهم نیستم😔

اما پای خدا چیکار کنم

به نظرت تموم میشه؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نه دوازدهم نیستم😔اما پای خدا چیکار کنمبه نظرت تموم میشه؟

دهمی یا یازدهم؟ که بدونم چطوریه بهت بگم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ذهم

خب عزیزم ببین دهم که خیلییی آسونه به نسبت من که دوازدهمم فصل اولش که هیچی چون میگی یچیزایی بلدی فصل دومشم بیا از روی درسنامه فرمول ۲۰ بخون اگه داری یا اگه نداری یه جزوه شب امتحان واسه فصل ۲ دانلود کن بخون

اگه شبا ذهنت توانایی خوندن داره که بشین تا ۲ ، ۳ بخون

اگه نه و ذهنت خستست که بخواب فردا ساعت ۳ یا ۴ صبح بیدار شو بخون کاری که من میخوام انجام بدم

خب عزیزم ببین دهم که خیلییی آسونه به نسبت من که دوازدهمم فصل اولش که هیچی چون میگی یچیزایی بلدی فصل ...

مرسی بابت راهنماییت دلم گرم شد آخه از استرس بدنم می‌لرزید:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

ببین دختر خوب اصلا خبری نیست و نگران نباش با خیال آروم و راحت یا امشب بخون یا فردا صبح

نهایتا وقت نکردیم همشو بخونی فدا سرت بخون که در حد ۱۲/۱۳ بشی پاس شی

مهم امتحانای خرداده که نهایین و تاثیر داره رو نتیجه کنکورت

موفق باشی زیبا❤️

وایی🤦🏻‍♀️دوازدهمی؟من نمیتونم شبا بیدار بمونم بخونم ساعت ۱۱ میخوابم

آره وای پس میخوای چیکار کنی نخوندی😐😐

من معمولا روزای عادی تا ۴ و ۵ بیدارم موقع امتحان هم تا ۶ یا ۶ ووینم بیدار میمونم

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
حتما میتونی عزیزم خودم شب امتحانی بودم فقط تمرکز کن و برا خودت مباحث مهم و مث جزوه بنویس

قربونت گلم ایشالله فیزیکم خوبه خداروشکر

نه دوازدهم نیستم😔اما پای خدا چیکار کنمبه نظرت تموم میشه؟

بآلا بشین فیلم ببین آره یکی دو ساعته تمومه دو سه تا هم نمونه سوال بزن فول میشی اگه فرمول ۲۰ یا ماجرای ۲۰ داری هم گه دیگه عالیه کامل توضیح داده

چرا عزیزم البته حق داری منم دهم خیلی استرس میگرفتم خیلی بد ولی الان ریلکس ریلکسم اصلا مهم نیست برام‌دیگه چون هم‌به خودم صدمه میزنم هم نمرش هیچ جا ثبت نمیشه مهم خرداده گلم بعد فصل های اول خیلی راحت ترن کم حجم نسبت به به نیمه دوم