2777
2789
عنوان

کسی روانشناس هست اینجا

25 بازدید | 2 پست

دو سالی هست که توی خوابیدن به مشکل خوردم

با کوچیکترین صدایی بیدار میشم

و اگه از کنارم رد شن هم باز بیدار میشم

یا حتی در اتاق رو باز کنن 

میدونید چجوری درمان میشه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من دانشجو ام البته

این اتفاق اگ یک دفعه پیش اومده ممکنه واس این باشه یه روز  یا یه شب که خوابیده بودین کسی شمارو بیدار کرده و موضوعی که به شما استرس وارد کرده رو گفته

مغزتون الان میترسه

پس درمانش آرامش داشتن سعی کنید یه مدت نخوابین خسته بشین ولی تحمل کنید نخوابید

بعد که حسابی خسته این و تحمل ندارین استراحت کنین چند بار که این کار کنین یکم خوابتون سنگین تر میشه مغزتون آروم میشه

من دانشجو ام البتهاین اتفاق اگ یک دفعه پیش اومده ممکنه واس این باشه یه روز یا یه شب که خوابیده بودی ...

خودم حس میکنم بخاطر اینه که توی اون سال بیشترین فشار های عصبی روم وارد شد این میتونه تاثیر داشته باشه؟

چشم ممنون از راهنماییتون❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره