2777
2789
عنوان

علت نداشتن خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست
سر کار نمیرمتا امسال پشت کنکوری بودم واسه رشته تجربی میخوندمدیدم قبول نمیشمامسال دانشگاه پیام نور رف ...

ببین ی کلاسی باشگاهی برو مراقبت پوستی استفاده کن گاها استوری های با حجاب البته بزار سعی کن دوستای خوب پیدا کنی با آدمای جدید آشنا بشی الان دیگه روش سنتی کم شده اکثرا با هم آشنا میشن فقط مواظب باش ازت سواستفاده نشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ببین ی کلاسی باشگاهی برو مراقبت پوستی استفاده کن گاها استوری های با حجاب البته بزار سعی کن دوستای خو ...

باشگاه میرم

پوستم خوبه مشکل خاصی نداره

داخل پیجم فقط دوستای دخترم هستن

غریبه نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشگاه میرمپوستم خوبه مشکل خاصی ندارهداخل پیجم فقط دوستای دخترم هستنغریبه نیس

خب همونا هم باشن خوبه ....همون باشگاه ک میری خوبه مطمئن باش به زودی برات خواستگارم پیدا میشه البته خواستگاری که خودت هم دوست داشته باشی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پایه نهمم ولی واقعا خیلی پیشنهاد دارم(پز نیس) با اینکه قیافه معمولی دارم و تپلم.بعضی وقتا ارایش میکن ...

راز موفقعیتت همون تپل بودنته 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

الان دیگه کسی خواستگاری نمیره 

منم چند مورد داشتم لفظی به مامانم گفته بودن بیایم بگیریمش ؟ 🤣 گفتم لازم نکرده 

والا چندشم میشه دیگران شوهر منو انتخاب کنن حتی پیشنهاد دادنشونو نمیخوام 

حس مبکنم مرغ و خروسیم 😐

بگرد دنبال پسر خوب ی مدت دوست باش اشنا شو 

با هر بی سر و پایی نری دوست بشی ! و بگو نیتم ازدواجه بخدا اینقد پسر خوب هست که نمیدونن چجوری دختر پیدا کنن برای ازدواج 

سایت های ازدواج بگرد یا تو مجازی راحت پیدا میکنی

All is one 
نه اصلا واقعا خیلی بده تپلی من دارم خودمو میکشم لاغر بشم

اشتباه نکن ..زیادنزار چاق بشی ..رو فرم بمون ..الان تپل پرست شدن ملت ..ازمن لاغر بشنو

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۴

عالیییی هستیییی 😍😍😍😍..دوستم هم قد وزن شماس محشره 💋❤