2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11052 بازدید | 317 پست
چرا خروش شد عروس 😂

متوجه شدم 😂😂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره😂البته خودم یه پا خروسم در این زمینه تا اذان صبح بیدارم😂😂

این خوب بودا 😂😂♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شما چند تا مرغ دارین ☺️من اصلا علاقه نداشتم به مرغ و خروس ها الان با دیدن اسی و کسب درآمدش علاقه مند ...

من دو سال پیش سی تا خریدم سال بعد ۲۰ تا  امسال دیگه نخریدم فقط سه تا مرغ  کرچ شد نشوندم دوتاش جوجه داد نزدیک ۱۵ تا   یکیشم تیر ماه بود وگرمای یزد  چند روز خوابید مامانم گفت میمیره برش دار گناه داره یا  تخمش خراب میشه جوجه نمیده   دیگه هی بردمش تو اب شنا کرد از کرچی افتاد 😂

خب درامد پایین ولی خودشون ساپورت میکنن برا مسافرت رفتن بهترین هتل میتونی بریکارت خرید واسه فروشگاه م ...

دمت گرم

که مثل حداقل نصف این سایت نمی نالی و واقعیت ها رو میگی

عزیزم توجه نکن اصلا ما میخواستیم کامیون ک چند ملیارد پول و سرماژه میخواد بخریم شوهرم پلیسه بعد خواهر ...

دقیقا منم از این آدم های عقده ای زیاد دیدم منم معلمم بابام کشاورزه زمین زعفرون گفتم بهم بده منم از سال بعد زعفران میکارم دوستم مسخره ام کرد خیلی ناراحت شدم گفت تو دبیری خجالت نمی‌کشی گفتم اولش که بابام برام میکاره کاراش انجام میده دومشم مگه کشاورز بودن خجالت داره که من بکشم همه کشاورزها پولدارن نمونه اش هم پدر خودم ضایعش کردم بعضی ها چون خودشون ندارن میزنن تو برجک بقیه

دقیقا منم از این آدم های عقده ای زیاد دیدم منم معلمم بابام کشاورزه زمین زعفرون گفتم بهم بده منم از س ...

تمام کارمندای شهر ما کشاورزی  انگور وپسته دارن   حتی بعصی هام سر زمینهاشون مرغ وخروس گوسفند دارن