2777
2789

قطعا با بچه.

با تموم مشکلاتی که هست واقعا  تو زندگی نباشه،جاش خیلی خالیه تو زندگی 

یه شیرینی داره که فقط اونا که دارن درک دارن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله الان نشستیم داریم فیلم شعله میبینیمبچه بود کجا این آرامش رو داشتیم

بخدا ک گل گفتی 😍😍🌹✨✨🙏

ما هم هشت ساله بچه نداریم و خودمون نمیخوایم 

دقیقا آرامش رو با دغدغه ی بچه عوض نمیکنم 

شما چند ساله؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مجردی

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

ما ۷ سال بدون بچه زندگی کردیم خیلی خوب بود تفریحای دونفره راحت و آزاد اما یکی دو سال اخیر دیگه واقعا احساس تکراری بودن و روز مرگی بهمون دست داده بود و دوست داشتیم یه نفر دیگه از جنس خودمون به دنیت بیاربم

الان با بچگی کلا زندگی عوض شده تغییرات بزرگی کرده و سخت بود اوایلش خیلی اما خیلی راضیم انگار زندگی معنا و هدف پیدا میکنه

هدفت میشه رشدش تربیتش آیندش رفاهش ، قشنگه اما واقعا پر مسئولیت و سخته

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

قبل ازدواج میگفتم ازدواج خوبه فقط به خاطر بچه🫠

الان که ازدواج کردم واقعا اگر میتونستم و همسرم قبول میکرد بدون بچه زندگی میکردیم.  لزومی نداره حتما بچه دار شیم که... اونم با این اوضاع مملکت

من بچه ندارم و عقیده خودم و همسرم هم به بی بچه بودن هست.چون: آزادیتو میگیره...تو صددرصد بلدنیستی اون ...

خیلی خوبه که بدون اینکه آگاهی تونو ببرین بالا اقدامی برای بچه داشتن نکردین.ولی اینا دست خودمونه.میتونیم حل شون کنیم.منکه خیلی به تربیت بچه علاقه دارم و آگاهیمو میبرم بالا

تموم زندگیم خدا

بخدا ک گل گفتی 😍😍🌹✨✨🙏ما هم هشت ساله بچه نداریم و خودمون نمیخوایم دقیقا آرامش رو با دغدغه ی بچه ع ...

ده ساله باهمیم 

عاشق بچه ها هستیم 

و مفهوم شیرینی بچه و حتی شیرینی والد شدن رو میفهمیم 

ولی انتخاب نمیکنیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله همش باید باشه ولی هر ننه قمری ک پولدار میشه فکر میکنه حق داره ده بیس تا بزاعه ولی اونی ک حال و ا ...

اوهوم.انشالله همه همه همه در حد اداره زندگی راحت توانایی داشته باشن 

تموم زندگیم خدا

بدون بچه ، نظر شخصیمه ، به دلایل مختلف چندتاشو میگم 

اذیت های دوران بارداری و هزاران مشکلات جسمی و روحی برات بوجود میاد و چندین تا از این مشکلات جسمی تا آخر عمر باهات هستن 

زایمان که هر دو نوعش عذاب اوره و دقیقا هزاران مشکل جبران ناپذیر دیگه که با همین زایمان بوجود میاد 

برای بعضیا فاصله انداخته بینشون بچه 

درگیر بودن فکر و مغرت ، بیدار خوابی کشیدن که اونم باز تاوان داره 

و....

آخرشم معلوم نیست اون بچه به دادت برسه یا نه ، قدر دانت

باشه یا نه و...

بدون بچه.من خودم بچه دارم وضع مالی عالی رابطه با همسرم عالی اما بچه ی مسئولیت تموم نشدنیه و ی نگرانیه دائمی اگه مریضی بیاد اگه قحطی بشه سیلو زلزله بشه تو‌خودتی و خودت نه مسئولیتی داری نه غصه ای اما وقتی بچه داری حتی الودگیه هواام برات زجراوره چون برای بچت زجراوره.من واقعا اگه برمیگشتم عقب با کسی ازدواج میکردم که بچه نخواد چون من اصلا ادم بچه داشتن نبودم بشدت ادم‌کمالگراییم و بخاطرهمین خودمو نابود کردم تو این قضیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.