2777
2789

اگه تازه ازدواج کردین ک دوسالی برید عشق و حال 

وقتی بچه بیاد شرایط زندگی خیلی تغییر میکنه لذت هاش تغییر میکنه غم ها تغییر میکنه کلا شخصیت مرد و زن مخصوصا زن ک مادر میشه تغییر میکنه من خودم خیلی ادم بیخیالی بودم مجردی معروف بودم ب بی خیالی ولی الان دیگه خیلی مسئولیت پذیر شدم نگرانیم ب اینده بیشتر شده ولی اگه یکیو اووردی نذار تک بمونه برای تو فرقی نداره میگن اب ک از سر بگذشت چه یک وجب چه صد وجب 😁

من ادم مذهبی نیستم ولی معتقدم نمیدونم ادم معتقدی هستی یا نه ولی من معتقدم با اووردن یه بچه به این دنیا برخلاف خیلیا ک میگن یه بی گناه دیگه رو بیاریم چیکار اتفاقا اینجور نیست انسانها برای تکامل باید بیان به زمین هرروحی ارزوشه ک زندگی بروی زمین را حتی برای یک روز تجربه کنه باتمام سختیاش و ما با اووردن یه روح به زمین لطف بسیااار بزرگی در حق اون روح میکنیم بنظرم ایمان ادم بعد از بچه خیلی قوی تر میشه و رسالتمونو یجورایی انجام میدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده ساله باهمیم عاشق بچه ها هستیم و مفهوم شیرینی بچه و حتی شیرینی والد شدن رو میفهمیم ولی انتخاب نمیک ...

عزیزم  پس جواب اطرافیان رو چی میدید ؟

مثلا میگن پ بچه ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ما ۷ سال بدون بچه زندگی کردیم خیلی خوب بود تفریحای دونفره راحت و آزاد اما یکی دو سال اخیر دیگه واقعا ...

عزیرم شرمندتم ، اون هفت سال جلوگیریتون چی بود که واقعا باردار نشدی ؟

شرمندتم میپرسم ذهنم درگیره

خیلی خوبه که بدون اینکه آگاهی تونو ببرین بالا اقدامی برای بچه داشتن نکردین.ولی اینا دست خودمونه.میتو ...

درسته میشه بالابرد ولی این اقدامات حتما باید قبل از بچه دار شدن حتی قبل از بارداری حتی قبل از اقدام به بارداری باشه یعنی اصلا اولین قدم اقدام به بارداری خوردن قرص فولیک اسید و رفتن پیش پزشک زنان نیست بالابردن اطلاعات و آگاهیه...اگر فردا روزی بچه من ازم پرسید من چرا به این دنیا اومدم هدف من چی بود از به این دنیا اومدن من باید جوابی قاطع و کامل و متقاعد کننده داشته باشم براش اینارو بگیر و برو تا آخر...

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
نمیگم بدون بچه اما من از این که چند سال بچه نیاوردم خیلی راضیم.اون کارایی که اون زمان انجام دادم به ...

احسنت که کاریو انجام دادی که دوست داشتی

تموم زندگیم خدا

چون پول باشه ارامش هست پول باشه میتونی بهترین کلاسا رو برای تربیت فرزندت شرکت کنی وقتی پول باشه همه ...

همه حسرت ها روخوردم ولی یادم نمیاد حسرت پول خورده باشم بچه پولدارم نیستم شایدم مدلمه قانعم نمیدونم

عزیزم پس جواب اطرافیان رو چی میدید ؟مثلا میگن پ بچه ؟؟؟

میخندیم

نهایتا میگیم چشم

کلا جوابهای بامزه زیاد داریم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ما ۷ سال بدون بچه زندگی کردیم خیلی خوب بود تفریحای دونفره راحت و آزاد اما یکی دو سال اخیر دیگه واقعا ...

من فکر میکنم خلأها باید پر بشه اولش.کسی که توی دلش حسرت کارایی رو داره که هیچوقت انجام نداده اول باید حسرتاشو جبران کنه

تموم زندگیم خدا

من بچه ندارم و عقیده خودم و همسرم هم به بی بچه بودن هست.چون: آزادیتو میگیره...تو صددرصد بلدنیستی اون ...

عشقم شرمندتم ، چون دنبالشمو دهنمو درگیر کرده میپرسم واقعا ببخشید 

میشه روش جلوگیریتونو بگید ، منم بچه نمی خوام ، نمیدونم از چه روشی برم 

میدونی جواب این سوال بستگی به ارزوهای شخصی هر انسان و افق دیدش داره

من اهدافم و لذتی که از زندگی میبرم تو بچه خلاصه نمیشه؛ بلدم چجوری با شوهرم دوتایی از زندگی لذت ببرم 

یا حتی تنهایی

به چیزهایی فکر میکنم که رسیدن بهشون بدون بچه برام اسون تره

زندگیمون الان هم رنگ داره ؛ ارامش داره ؛ پس کمبود بچه رو طبیعتا حس نکردیم 

۸ ساله ازدواج رسمی کردیم