2777
2789

تازه همین یه ماه پیش یعنی آذر تولد ۱۶ سالگیش بود تا قبل تولدش با هم حرف میزدیم سوال درسی از هم می‌رسیدیم کلا از بچگی ما با هم بزرگ شدیم از وقتی ۱۶ سالش شده نه جواب سلاممو میده نه تو چشمام نگاه میکنه نه باهام حرف میزنه من خودم ۱۷ سالمه اینم بگم خانواده مذهبی داره

دیگه لعنتی حداقل جواب سلاممو که بده دیگه😂😂😂😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمونم تو یه سنی خیلی محجبه شده بودیم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

اولاشه 

خودمون بدتر بودیم 

من ۹ سالگی طوری خودمو با چادر پیچ میدادم انگار قراره فردا شوهرم بدن

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

ی جوری بودیم اخه کی با اونهمه پشم و اون قیافه نگامون میکرد😂

۹ سالگی پشم داشتی؟ 😐😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕