2777
2789
عنوان

تغییر نام محدثه لطفا جواب بدین😭😭😭❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهل کجا بود چی بود اسمش چی گذاشت

تهران عزیزم اسمش مذهبی بود تازه فک کنم ولی مثلا تنگار تو شناسنامه یه جور کلمه بی لیاقت زدن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
برای مهم تو دانشگاهه بعدشم من همجا اسمم زدم ملینا فامیل اومد تو کامنتا برگشت کلی مسخرم کرد و گفت تور ...

دانشگاه هم مهم نیست 

اگر لیسانس باشی که ۴ سال بیشتر نیست

استادا که معمولاً با فامیلی حضور غیاب میکنن

دوستان ات هم هر چی بخوای صدات میکنن

اون فامیل بعدا هم می‌تونه مسخره ات کنه که قبلاً اسمت چیز دیگه ای بود میلیون ها تومان پول دادی کردی اش مبینا...‌

تمسخر دیگران برات مهم نباشه...

من یکی از دوستام اسمش محدثه بود معماری شهرسازی قبول شد و برای ادامه تحصیل هم با شوهرش رفتن خارج

هیچ وقت هم دنبال تغییر اسمش نبود

اسم مهم نیست. رفتار و شخصیت ات مهم هست و تغییر اسم هیچ تغییری در سرنوشت آدم ایجاد نمیکنه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

اقاب ربطی نداره فقط فاطمه زهرا زینب عوض نمیشن من خودم اسممو عوض کردم مامور ثبت احوال اینو کفت

بله خب من هم همینو گفتم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
برای مهم تو دانشگاهه بعدشم من همجا اسمم زدم ملینا فامیل اومد تو کامنتا برگشت کلی مسخرم کرد و گفت تور ...

کاری به اذیت کردن دیگران ندارم، چون همیشه یه راهی برای آزار ددن پیدا میکنن

جدای از همه ی اینا ، با این که میدونم تاپیکتون در مورد نظر سنجی اسم نیست، ولی واقعا میگم محدثه از ملینا قشنگ تره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کاری به اذیت کردن دیگران ندارم، چون همیشه یه راهی برای آزار ددن پیدا میکننجدای از همه ی اینا ، با ای ...

واقعا خیلی اسمم تاثیر داره تو روحیم خیلی ناراحتم سرش