2777
2789

سوالم فک نکنم بد باشه😐😐چتونه شما

فقط پرسیدم چطور انقدر با خانواده و مخصوصا مادرتون راحت هستید که در مورد دوس پسراتون باهاش حرف میزنید تازه کمکتون هم میکنن واسه رابطه و مشورت میدن 

راز این موفقیتتونو به ماهم بگید شاید ازین وضعیت سینگلی خلاص شیم 

و یجوری وارد رابطع شیم که لازم نباشه همش استرس داشته باشیم و خانوادمون در جریان باشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید دوست داره واقعا طبیعتا توعم باید دوس داشته باشی پسرا خوششون میاد

من که خوشم نمیاد بقیه رو نمیدونم،امروز گفت بزار آخرین بار بهت بگم ددی،گفتم بگو،بعد گفت غلط کردی بازم میگم😂

از رو دوست داشتنه ولش کن😂😂

اوکی،ولی اینم بگم برام عجیب بود مامانت نمیزاره با کسی بحرفی،من با مامانش حرف زدم که هیچ حتی یه بار مامانش باهاش اومد منو دید گفت شما حرفاتون بزنین و رفت

اوکی،ولی اینم بگم برام عجیب بود مامانت نمیزاره با کسی بحرفی،من با مامانش حرف زدم که هیچ حتی یه بار م ...

ما کلا نمیزارن با کسی حرف بزنیم ولی خب ما میزنیم😐🤣

چون نمیشع با هیچکی اشنا نشد ادم باید بفهمه چی خوبه چی بد اما بحث اینه مخفی نکردنش خیلی قشنگ تره چون همش استرسو...

این وقتی بوده ک شما خیلی خیلی جدی بودید 

خیلی وقتا اوایل اشناییه ادم مطمعن نیست ک قطعا با این ادم ارتباطش ادامه داره یا ن

اینا همونارم میان کامل توضیح میدن واسه مادرشون