از نظر تغذیه بهتره که زیاد مصرف نشه یعنی اینطوری نشه که مصرف دایمی و روزمره تون بشه شکر رژیمی به زبان عادی بخوام بگم این شکر ها رو وقتی میخوری انگار چیزی وارد بدنت نشده و بنابراین بدن اقدامی هم برای جذب و دفعش نمیکنه و به مرور اثر منفی روی کبد میذاره
ولی اگر هوس چیز شیرین کردی کیکی چیزی میخوای بپزی هر چند وقت یه بار یه چای شیرین بخوای صبح بخوری در حد کم ازش استفاده کنی خیلی بهتر از مصرف شکر معمولیه
کلا علم تغذیه میگه باید ذایقه رو به سمتی ببری که میل و اشتیاقت به شکر رو کم کنی چه شکر عادی چه رژیمی