سلام خانومای عزیز خوبین من یه دختر دارم اسمش سلین الان باردارم و بچم پسره بنظرتون اسم سامین به سلین میاد یا اسم پیشنهادی دارین که به اسم دخترم بیاد لطفاً بگین بهم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخرین باری که اسم سلیم رو شنیدم فک کنم تو کتاب دینی دبیرستان بود یکی از یاران پیامبر🙄
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
به سلیم ظلم نشد؟اخرین باری که اسم سلیم رو شنیدم فک کنم تو کتاب دینی دبیرستان بود یکی از یاران پیامبر ...
نمیدونم والا🤣
حالا سلیم خیلیم ظاهری خوشگلتره تا خواهرش😅
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
نمیدونم والا🤣حالا سلیم خیلیم ظاهری خوشگلتره تا خواهرش😅
بعدا عوض میکنه اسمشو بنظرم
یاد اون خانومی افتادم که اینجا اسم دخترشو گذاشته بود نیروانا پسرش غلامرضا بود
چرا به پسراتون ظلم میکنین لعنتیا؟😂