2777
2789

الان 4 ماهه همسرم مهاجرت کرده آلمان و من بعد از اینکه قبولیش رو بگیره میرم پیشش

تایمی که توی ایران بود شغلمون با هم یکی بود و فعالیت هامون هم مشترک بود همیشه

از وقتی رفته تنها سرگرمیم این بود که هر از گاهی با دوستم برم کافه

ولی خب نیاز داشتم یه زندگی با هدف تر داشته باشم 

و تصمیم گرفتم کلاسهای مختلف برم مثلا گواهیناممو بگیرم

یا دوره کمک های اولیه رو ببینم یا کلاس زبانمو برم و ..

ولی با تمامشون مخالفت می‌کنه و میگه خوشم نمیاد وقتی اومدی اینجا با هم هر کاری بخوای میکنیم

حتی یه تایمی بعد از رفتنش شدیدا به روانشناس نیاز داشتم و مانعم شد که برم با اینکه خودش روانشناسی خونده و فوق داره و میگه خوشش نمیاد برم دو تا چیز یادم بدن و فلان 

با اینکه دید چقدر افسرده و مریض شدم مخالفت کرد

خیلیم باهاش بحث و دعوا داشتم طی این چند ماه ولی حرف حرف خودشه و تهدیدم می‌کنه وقتی اصرار میکنم

چیکار کنم بنظرتون؟از خونه موندن و کارای توی خونه خیلی خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبردت اونجا زندونیت کنه چه طرز فکریه داره .میگفتی خودت اونجا مگه توخونه موندی

خودش اونجا اکثر اوقات وقتشو با داییش و زنداییش میگذرونه و فعلا تا خونه اجاره کنه پیش اوناست و خب سرش گرم میشه ولی من نه

خیلی سمی بنظر میرسه ! یعنی چی بری دوتا حرف یادت بدنبهش بگو مگه تو روانشناسی حرف یاد مردم میدی که میت ...

مخالفه به روانشناسا میگه روان‌پریش 

و میگه تو مشکلت حاد نیست که بخوای بری 

نبردت اونجا زندونیت کنه چه طرز فکریه داره .میگفتی خودت اونجا مگه توخونه موندی

ایران هم توی خونه زندونیم نمی‌کرد ولی نذاشت با هیچکدوم از دوستام رابطه داشته باشم و گفت تنها دوستت منم و منم از وقتی رفته خیلی نیاز دارم که وقتمو بیرون بگذرونم ولی نمیذاره

خودش اونجا اکثر اوقات وقتشو با داییش و زنداییش میگذرونه و فعلا تا خونه اجاره کنه پیش اوناست و خب سرش ...

عزیزم این کنترلگری بیش از اندازه و دخالت تو همه چیت سخته واقعا تو آرامش باهاش صحبت کن ازش بخواه قانعت کنه.اتفاقا میتونست بگه بخاطر اینکه سرگرم شی و تو فکر نری بری دنبال کارایی که دوست داری مثل گواهینامه و اینا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم این کنترلگری بیش از اندازه و دخالت تو همه چیت سخته واقعا تو آرامش باهاش صحبت کن ازش بخواه قانع ...

وقتی می‌خواست بره بهم گفت توی این فرصت گواهینامه هم بگیر ولی الان نمی‌ذاره 

وقتیم شرایط آرومه بهش میگم برام توضیح بده قانعم کن چرا نرم عصبانی میشه و تلفن رو قطع می‌کنه و بعدم میگه چون من میگم

ایران هم توی خونه زندونیم نمی‌کرد ولی نذاشت با هیچکدوم از دوستام رابطه داشته باشم و گفت تنها دوستت م ...

میفهمم عزیزم منم جایی نمیرم حتی خونه پدرمم با مکافات میبره  .ولی شما میخوای بری کشور غریب سخت ترم میشه با این اخلاقش

وقتی می‌خواست بره بهم گفت توی این فرصت گواهینامه هم بگیر ولی الان نمی‌ذاره وقتیم شرایط آرومه بهش میگ ...

برو بگیر اون از کجا میفهمه؟بعضی مردا آدمو مجبور میکنن کار مخفی انجام بده

عزیزم این کنترلگری بیش از اندازه و دخالت تو همه چیت سخته واقعا تو آرامش باهاش صحبت کن ازش بخواه قانع ...

خیلی کنترلم می‌کنه من از اول مخالف بودم خونه داییش بمونه چون داییش با دوست دخترش زندگی می‌کنه ولی به من میگه تو نمیتونی کنترلم کنی و زندگی رو زهرم کنی و مغزت مریضه ولی خودش برای تک تک کارام تصمیم میگیره

خیلی کنترلم می‌کنه من از اول مخالف بودم خونه داییش بمونه چون داییش با دوست دخترش زندگی می‌کنه ولی به ...

این اخلاقش شبیه شوهر منه خودش شب تا صبح خونه نمیاد حتی نباید بپریم کجایی ولی من ماهی یکبار خونه پدرم برم هفت خوان رو باید رد کنم

برو بگیر اون از کجا میفهمه؟بعضی مردا آدمو مجبور میکنن کار مخفی انجام بده

روزی 100 بار تماس میگیره باهام 

شب اگه بگم شب بخیر هم فرداش میگه دیشب چیکار کردی که به من گفتی شب بخیر و بهت اعتماد ندارم

با اینکه هیچ کاری نکردم ولی مدام بهم انگ اینو میزنه که میترسم خیانت کنی 

ایرانم که بود همینو میگفت حتی توی خواب بیدارم میکرد که قول بدم خیانت نمیکنم