2777
2789

خواب برای جنسیتم ندیدن برای بارداریم دیدن ، در صورتی که خودم نمیدونستم حامله ام خواب دیدن من حامله ام 🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواب دیدم دوستم یه پسر خیلی قشنگ داره. بهش زنگ زدم گفت تازه فهمیدم باردارم ولی بچش دختر شد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مادرمم برای زن عموم خواب دیده بود بچه اش همون شد دقیقاً با همون شکل!!!!

حتی خود منم خواب دختر اونو می دیدم قبل این که جنسیتش رو بدونم وقتی به دنیا اومد انگار همون بچه ای که تو خواب می دیدم رو تو واقعیت دیدم.

.

من خواب هر بچه ای و که تو فامیل میخواد دنیا بیادو میبینم ،

مامانم امیدوار بود بچه دادشم پسر باشه،بهش گفتم دختره

ناراحت شد گفت صداشو درنیار  

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

من خواب دیدم دختر خالم که حامله بود اومد گفت داریم میریم مشهد شال زرد پوشیده بود

به هیشکی نگفتم ولی یهو دیدم چند وقت بعد فیلم گذاشت بخاطر امام رضا و اینکه بچم پسر شده اسمشو میزارم علی 

برگام ریخته بود

من مادرم خواب منو دیده بود...میگفت دقیقا همون شکل شدی:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

اره خواهرشوهرم اوایل بارداریم وقتی فهمید باردارم گفت خداشاهده یه هفته س همش دارم خواب میبینم بارداری و بچتم دختره. با اینکه علائمم شبیه حاملگی پسر بود و همه احتمال میدادن پسره حتی خودم، ولی خواهر شوهرم از همون اولش گفت دختره و همونم درست بود.

خودمم یه هفته قبل اینکه جنسیتشو بفهمم خواب دیدم دختره.

خواهر شوهرم در این باره معروفه تو فامیل، بچه بقیه جاریهامم درست حدس زده، جالبش اینه که مال خودشو نمیتونه حدس بزنه، خوابم نمیبینه🤣

ولی مال بقیه رو از بس درست گفته الان به همه میگه ازین به بعد مفتی بهتون نمیگم باید پول سونوگرافیو بهم بدین😂