2777
2789
عنوان

میخوام امشب ازشوهرم تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤕😢منم حسرت زندگی راحت و عادی بقیه رو میخورم

درکت میکنم دیدم ولی دیگه وسواس دارن نمیشه کاریش کرد اگه شوهرت بگو سوره ناس بخونه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای ماهم همینیم نه جای میریم نه کسی میاد خونمونافسرده شدم به خداشوهرمن اینجوری نبود ورشکست شد بعدش ا ...

حتما حتما برین روانپزشک... شوه تو مطمئن کن بین خودتون میمونه......حتما برین اینو کسی داره بهت میگهمه باهمه وجودش درک میکنه 

کاربری سوم...   
قبول نمیکنه دارو بخوره

باهاش صحبت کن بگو کسی نمیفهمه. بگو خیالت راحت باشه بین خودمون میمونه..... به خاطر خودت و خودم بیا بریم با یه قرص خوب میشی..... زندگی دوروزه بیا بریم و ادامشو لذت ببریم

کاربری سوم...   
چقد بهش گفتم، میگه این قرص ها عوارض دارن مریض های دیگه میگیرم🤕

نه والا اگه عوارضی هم داشته باشه از فایدش کمتره 

ببین قلق هر شوهری دست زنش هست... راضیش کن خیلی مؤثره خیلی.... بهش بگو حالا بیا بریم دارو نخور بعد خود دکتر راضیش میکنه

کاربری سوم...   
حتما حتما برین روانپزشک... شوه تو مطمئن کن بین خودتون میمونه......حتما برین اینو کسی داره بهت میگهمه ...

والا بهش میگم دکترم بردمش هیچکس هم نمیدونه

خودشم میدونه که چقد بهش اهمیت میدم

میگه تلاش می‌کنم خوب بشم ولی نمیتونه

والا بهش میگم دکترم بردمش هیچکس هم نمیدونهخودشم میدونه که چقد بهش اهمیت میدممیگه تلاش می‌کنم خوب بشم ...

راهش داروعه..... باور کن دارو وسواس عوارضی نداره به اون صورت فقط خیلی خیلی باعث افت جنسی میشه اینارو هم در نظر بگیر

کاربری سوم...   
نه والا اگه عوارضی هم داشته باشه از فایدش کمتره ببین قلق هر شوهری دست زنش هست... راضیش کن خیلی مؤثره ...

دکتر بردمش دکترم بهش گفته ولی این قبول نمیکنه دارو بخوره

آخه یه زن عمو داره چند سال پیش دارو های اعصاب می‌خورد حالا ام اس گرفته مشکل اعصابشم خوب نشده 

اینم همه اش میگه میشم مثل اون

منم میگرن دارم خیلی اذیت میشم ولی شوهرم م درکم میکنه

نه والا.. از اول پدرشوهرم گفت زنت از دماغ فیل افتاده... سر درد داره همش.. خب دست خودم نیست میگیره لعنتی.. شوهرمم گوشش به باباشه.. یاد گرفت دیگه... اصلا رعایت نمیکنه