2777
2789
عنوان

میخوام امشب ازشوهرم تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عذاب اورهبه‌شم میگم میگه خودمم اذیتم 😢

اره خیلی .دقیقا خودشخصم توعذابه .باورمیکنی ازبس توآبم دارم ازپا میافتم گاهی وقتها انقد گریه میکنم جون برام نمونده شوهرم قبلا خیلی همراهیم میکرد الان میگه دیگه خسته شدم 

خیلی عذاب اورهبه‌شم میگم میگه خودمم اذیتم 😢

وایییی گفتی وسواس بخدا دوست شوهرم باهاشون رفتیم مشهد مرد وسواس داره یعنی کلافه شدیم از دستش تمیز میکردیم کوپه رو هی می‌گفت نریزید فلان اصلا وضعی داشتیم باهاشون چامسال شمال چیدن اصلا شوهرم حوصله اش نمی‌کشه پیوندش ما رفتیم وبرگشتیم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره خیلی .دقیقا خودشخصم توعذابه .باورمیکنی ازبس توآبم دارم ازپا میافتم گاهی وقتها انقد گریه میکنم جو ...

عزیز دلم سعی کن یواش یواش کمتر کنی وسواست رو

برای خودت، همه اش بگو نگاه بقیه چقد راحت زندگی میکنن

چرا من خودم عذاب خودم بدم

بگو همه چی دست خداست 

سعی کن خودت رو درمان کنی

وسواس خیلی بده خیلی

خیلییییی خواهرشوهرام دوتاشون چسبندگی گرفتن دستاشون بزرگه هیچ اضافه‌ای توخونه دوست ندارن بخدا میرم ی طرف میشنم بازم میرم چندروز بعدش میشنوم شسته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیز دلم سعی کن یواش یواش کمتر کنی وسواست روبرای خودت، همه اش بگو نگاه بقیه چقد راحت زندگی میکننچرا ...

باورکن نمیشه همه راهها رفتم تقریبا 20 ساله وسواس دارم چنساله تحت نظر روانپزشک بودم ازدواج کردم بدتر شدم ازهمه دور شدم نه جایی میرم نه کسی میاد خسته شدم ازاین وضعم بخدا انقد دلم گرفته اشکم دراومد 

باورکن نمیشه همه راهها رفتم تقریبا 20 ساله وسواس دارم چنساله تحت نظر روانپزشک بودم ازدواج کردم بدتر ...

وای ماهم همینیم نه جای میریم نه کسی میاد خونمون

افسرده شدم به خدا

شوهرمن اینجوری نبود 

ورشکست شد بعدش اینجوری شد

شوهر منم اگه کسی اومد باید همه چی بشورهدیگه کسی خونمون نمیاد😢

اخخخ پس درکت میکنم حسابیییییی اره ماهم دیگه خونه اش نمیره رفتیم واسه عید فطر بخدا شوهرش کلافه است کارگر میاد تو این هوا باید تو حیاط لباس شو دربیاره بخدا اسماعیل کلافه شده میاد خونمون میبینن شوهرم راحت همش حسرت میخوره 🤦🤕😢