قشنگ مشخصه سحر داریم (اونایی که اعتقاد ندارن نیان لطفا)۳۸۰۰۰ روز سوره بقره خوندم و حدیث کسا آنقدر خوب بود دوروز نخوندم ،دیشبم حالم بد بود نماز نخوندم ,دوباره شد مثل قبل امروز انقد بهم فحش داده ،فحشای رکیک جلوی بچم ،همش تهدیدم کرده می زنم چشاتو درمیارم درحالی که به خدا قسم تو این مدتی که می خوندم اینطور نبود ،انقدر زیبام که هرکسی می بینتم میگه چقدر زیبایی ولی زندگیم روبان جادو تباه کردن پیش دعانویس هم رفتم هرنوع سحری بگی برام زدن ،دلم خونه ،پبر شدم ۳۲ سالمه دور چشمم چروک افتاده ،آرامش ندارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وخدا منوخانوادمواز شر هر گونه انس و جنی در امان نگهمیداره
اینا رو با ایمان بگو
و قران سوره بقره ام گوش بده
چهار قلم. بخون
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻